Motorcyclist 25040 Napisano Petak u 14:27 Integrisan, 8150 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Prodajem gitaru Yamaha Pacifica 112J. Kupio sam je davno u Mitrosu, novu. Tada a i danas je ovaj model u top 3 najbolje gitare za pocetnike. Sta sam menjao na njoj: - input jack stavljen bolji - oba potenciometra - 5 way switch od magneta. Dajem i njegov fabricki. Uradjen je setup i zice su spustene nisko. Jednom je do sada pre par godina radjeno ravnanje pragova. Nema buzza i slicno. Ne bih slao brzom poštom, samo licno preuzimanje. Tragovi koriscenja u skladu sa godinama. Imam na YouTubeu nekih covera sa njom ako vas zanima. Mozete poneti i vase pojacalo, posto na ovom mom imam malo zujanja ili me zeza kabel Cena 220e. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25040 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8150 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3196 Napisano pre 7 sati Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, sta planiras da uzmes? Srecna prodaja. Yamahe su super. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25040 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8150 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Abi said: Izvini za off, sta planiras da uzmes? Srecna prodaja. Yamahe su super. Najverovatnije neki Ibanez SA/AZ ili mozda Pacificu 311H. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10267 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 4046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam davno davno slušao pokojnog Zoli Lošoncija kako svira jednu ovakvu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...