Jump to content

Moto Zajednica

Klincu skinuli tablicu sa R125 zbog glasnog auspuha

Recommended Posts

• Pana, 803 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

"Буку"  за град обично мери лице  из  Завода за јавно здравље на  позив , по пријави или  по службеној дужности  .    Шабац га има  и  ради и по околним општинама ( јер они немају )  -  Боба је једина једина  ( стручна , лиценцирана , калибрисани уређај ,процедуре,  приступ,  стручна помоћ пратња  ...  )   

Мери се у објекту  лица које је пријавило (приватна пријава ) или  објекту лица које је пријављено (сл пријава)  или раскрсници / улици , парку, тргу...   у одређеном временском периоду који је често обухвата 24 часова надзора.   

Пишем ово јер знам ,  упознат сам са радом  и са поступком  делимично.  Потврђујем стручност, непристрасност , коректност и тачност.    Други пар опанака је шта буде са тим извештајем или  са мерама које се преузимају ( казна и решавање буке ) .  

Увек неко има неког ко то стави у фиоку, "доброг" адвоката , кума пријатеља  .  Ко тражи печат  ,  недостајући папир ,  коју школу је лице које мери завршило , које обданиште ...     Лакше тражити длаку у јајету ( и мање су  санкције )  него  одговарати за полупана  јаја. 

Све је било другачије када су поштар и полицајац имали бркове    :tras1:        ( у мом случају  и учитељица )    а не као сад када нема ауторитета и  када се   угледамо  на лажну елиту  и  покушавамо да кршимо  шта нам не одговара а оправдање су нам  туђе грешке  и њихово несанкционисање.  

Разумем да је дете збуњено шта да ради када се нађе у незгоди  али је  тешко  када их старији гурну у ту  ситуацију , свесни су тога  а  гледају како да се оперу и пред децом и  пред законом.   

Пуно је несанкционисаних , бахатих , намерних  прекршаја .  Трудим се (  некада ми и успева )  да не будем  део миљеа оних других и да бар повремено  будем позитиван узор .

Пишем трудим  јер мало  нас је карактерних  и  безгрешних.    

Кад већ имаш , остави нормалан ауспух и види врати таблицу да мали настави да се вози.   :jee1:

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1761 postova

Slazem se a i godine same ispravljaju. Ja sam kao klinac busio konzervu od mesnig nareska da kao dobijem bolji zvuk na apencu a sada mi smeta bucan i moj i tudj motor.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja