Jašim 8574 Napisano Avgust 10 Pana, 803 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan "Буку" за град обично мери лице из Завода за јавно здравље на позив , по пријави или по службеној дужности . Шабац га има и ради и по околним општинама ( јер они немају ) - Боба је једина једина ( стручна , лиценцирана , калибрисани уређај ,процедуре, приступ, стручна помоћ пратња ... ) Мери се у објекту лица које је пријавило (приватна пријава ) или објекту лица које је пријављено (сл пријава) или раскрсници / улици , парку, тргу... у одређеном временском периоду који је често обухвата 24 часова надзора. Пишем ово јер знам , упознат сам са радом и са поступком делимично. Потврђујем стручност, непристрасност , коректност и тачност. Други пар опанака је шта буде са тим извештајем или са мерама које се преузимају ( казна и решавање буке ) . Увек неко има неког ко то стави у фиоку, "доброг" адвоката , кума пријатеља . Ко тражи печат , недостајући папир , коју школу је лице које мери завршило , које обданиште ... Лакше тражити длаку у јајету ( и мање су санкције ) него одговарати за полупана јаја. Све је било другачије када су поштар и полицајац имали бркове ( у мом случају и учитељица ) а не као сад када нема ауторитета и када се угледамо на лажну елиту и покушавамо да кршимо шта нам не одговара а оправдање су нам туђе грешке и њихово несанкционисање. Разумем да је дете збуњено шта да ради када се нађе у незгоди али је тешко када их старији гурну у ту ситуацију , свесни су тога а гледају како да се оперу и пред децом и пред законом. Пуно је несанкционисаних , бахатих , намерних прекршаја . Трудим се ( некада ми и успева ) да не будем део миљеа оних других и да бар повремено будем позитиван узор . Пишем трудим јер мало нас је карактерних и безгрешних. Кад већ имаш , остави нормалан ауспух и види врати таблицу да мали настави да се вози. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12952 Napisano Avgust 11 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da prekrsioc shvati gresku,i da je ispravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1746 Napisano Avgust 15 Drug član, 1761 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se a i godine same ispravljaju. Ja sam kao klinac busio konzervu od mesnig nareska da kao dobijem bolji zvuk na apencu a sada mi smeta bucan i moj i tudj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...