tibor 673 Napisano juče u 09:44 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Po naslovu je jasno šta mi treba bilo koja godina, treba mi za ukras. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 420 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 206 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam vise komada ,mogu ti doneti kada bude skup kod Vas u Temerinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 673 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Dva bi bila top.... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 420 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 206 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem,posalji mi kontakt da te zvrcnem kad stignem na moto skup Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...