Thechoki 44 Napisano Utorak u 07:20 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Multristrada V2S MY26 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam preporuku za CHIGEE uredjaje. Ima li neko iskustva sa njima? https://www.chigee.com/pages/aio-6?page=addproductspage1&source=pageEmbed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andras.a 1 Napisano pre 14 sati U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja AIO-5 play for bmw, skoro sam uzeo pa nemam neko dugacko iskustvo. Mogu reci da kuciste deluje robusno i kvalitetno. Bez problema se povezao sa telefonom i svaki put automatski uspostavi konekciju, tu nije bilo brljanja do sada. Sa motora kupi sve podatke i prikazuje na displeju. Jos nisam nabavio komunikaciju, pa nisam probao pozive. GMaps radi bez grake, zbog cega sam najvise i uzeo. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andras.a 1 Napisano pre 14 sati U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da dodam da sam na pocetku kontaktirao i njihov support putem maila i vrlo su promptni i predusretljivi, sve pohvale sto se tice korisnicke podrskeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...