Luka13 0 Napisano Ponedeljak u 17:11 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, u Novom Sadu sam, tehnički me blokirao i poslao u AMSS zbog auspuha na CFMOTO 300NK. Da li ima neko iz Novog Sada ili okoline ko ima ovaj motor sa fabričkim auspuhom da mi ga pozajmi na jedan dan samo da odem na liniju da me slikaju? Plaćam majstora da ga skine i vrati, i častim tebe koliko god kažeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5161 Napisano Ponedeljak u 19:50 Drug član, 3148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka13 je napisao: Ljudi, u Novom Sadu sam, tehnički me blokirao i poslao u AMSS zbog auspuha na CFMOTO 300NK. Da li ima neko iz Novog Sada ili okoline ko ima ovaj motor sa fabričkim auspuhom da mi ga pozajmi na jedan dan samo da odem na liniju da me slikaju? Plaćam majstora da ga skine i vrati, i častim tebe koliko god kažeš. Узми било који само да има хомологацију, не мора фабрички. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka13 0 Napisano Ponedeljak u 20:10 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam razumeo, homologacija mora da bude za moj model motora, a koliko sam gledao po netu, malo ih ima, i svi su preskupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...