Pedja Ča 2123 Napisano pre 5 sati Drug član, 616 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ukraden motor u Cacku. Eto neka stoji ovde. Mozda negde ispliva,negde se pojavi.... HOnda CBF1000 registarskih oznakaCA 04 616...Javiti na broj 0603643454 Aco. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4789 Napisano pre 2 sati Drug član, 1220 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Tablice se lako skinu, bolje ako ima VIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2123 Napisano pre 2 sati Drug član, 616 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Momci su ukrali jos jedan motor na drugom kraju grada istu noc...za tog drugog ne znam...ali za ovog sam siguran da nisu znali od koga kradu...jer da jesu sigurno ga nebi pipnuli...Takvu imam informaciju...ogroman razlog vise da ih ni slucajno ne uhvate...jer ako ih uhvate najmanji problem ce im biti policija i sud...Toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9914 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3948 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...poslednji motor koji bi pomislio da bi neko ukrao... Aj da je GS, Multistrada, neki KTM, R neki.. Al CBF baš nisam nikad mislio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24328 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7875 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poceli rizikovati za motore od 3500-4000e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...