Jump to content

Moto Zajednica

Seat Leon 1P 2008 2.0 TDI 140HP

Recommended Posts

• Drug član, 972 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

Kupljen pre 4 godine ovde na forumu od udovice našeg pokojnog kolege i forumaša BigDaddy-a,  sa svega 85000 na satu koji ga je kupio novog u Srbiji. Trenutno na satu ima 143000. Poseduje kompletnu servisnu istoriju, sta je sve on uradio, i sta sam posle njega ja uradio…

Auto je spusten u odnosu na fabricki, registovan pre 20 dana, i tehnicki ispravan. Zamenjena su mu prednja svetla sa novijim (originalni farovi idu uz auto), zamene zadnja stop svetla aftermarket led svetlima (originalna stop svetla idu uz auto). Jedina greska koju pali je vezana za led svetla. Crkla elektronika u faru koja ganja 3 led lampice ukrasnog karaktera nazad levo… Nasao majstora u Bg koji se bavi tim, kaze dodji i resavamo ali me nikad put nije navede tuda…drugim recima, resivo je…ili vracajte fabricka svetla :) 

Stavljena multimedija (originalni radio ide uz auto), promenjena prednja maska (originalna maska ide uz auto). Auto ima alarm, zadnje senzore, Zeder i DefendLock (zakljucavanje volana i menjača). Ima letnje alu felne 17” koje su trenutno na autu i zimski set 16” alu felni koje takodje idu uz auto. Fabrički tonirana zadnja stakla. Poseduje Thule nosače krovnog kofera. Potrebno odraditi mali servis

Ganjao ga ja 3 godine, dok nisam sebi ispunio decacke snove i uzeo Hondu Accord 8…prodali gospodjin Nissan Note (takodje forumašu), i ona preuzela Leona…firma joj se preselila na 3 coska od kuce, pa je greota da tera dizela na tu relaciju…uzeli smo joj ponovo Nissan Note benzinca ali novijeg, tako da mi nikakve zamene ne igraju ulogu, sem eventualno za Hondu XAdv uz moju doplatu ocigledno :)

Od problematike za sve ovo vreme moram da navedem da mi je palio gresku druge dizne. Nisam tehnicki potkovan pa ne zamerite ako sad lupim u objasnjavanju. Prvo je majstor pokusao da ponovo sredi neke konektore koji su u ulju na instalaciji za dizne, problem ostao. Uzet novi taj razvod tj ta instalacija i zamenjena. Tad su i dizne odnesene na kontrolu - majstor rekao da su parametri u normali i da nije do njih. Posto je prijavljivao drugu diznu - nju su zamenili mesto sa cetvrtom, da vidimo da li ce ponovo prijavljivati drugu ili cetvrtu, medjutim problem se vise nije pojavljivao.

Mnogo se lepo vozi, najbolje od svih mojih dosadasnjih automobila. Nikad nas nije ostavio na cedilu, i cinjenica sto ga nudim ovde je sto smatram da je odlican auto i voleo bih da ostane u bjb porodici…

Ima oziljaka iz gradskog zivota, 94% od parkinga i vrata…velika vecina nasledjena iznperioda bivseg vlasnika…mene nije tangiralo te se nisam bavio sredjivanjem toga…takodje, sediste je pocepano sa leve strane, ista stvar, tako je kupljeno, tako je ostalo i kod mene…

Cena na polovni automobili je 4500, ali lako cemo se dogovoriti, narocito ako kazete carobnu rec “bjbikers” ;)

za sva pitanja sam tu, moze svaki vid provere, ćerajte gde hocete, provozajte…nije nov!nov!nov!, nije vozila baba, nije stojao u garazi umotan u celofan…ima godina…ali ima itekako snage za jos kilometara i kilometara…

Ja sam u NS, a auto se nalazi u Sremskim Karlovcima, da me komsije ne bi iznabadale zbog 3 automobila u dvoristu…

Igor 063 71 73 162

IMG-0516.jpg

IMG-0447.jpg
IMG-0448.jpg
IMG-0449.jpg
IMG-0450.jpg
IMG-0451.jpg
IMG-0455.jpg
IMG-0456.jpg
IMG-0457.jpg
IMG-0458.jpg
IMG-0459.jpg

IMG-0460.jpg
IMG-0461.jpg

IMG-0462.jpg
IMG-0463.jpg

IMG-0464.jpg
IMG-0465.jpg
IMG-0466.jpg
IMG-0467.jpg
IMG-0468.jpg
IMG-0469.jpg
IMG-0470.jpg
IMG-0471.jpg
IMG-0479.jpg
IMG-0480.jpg
IMG-0481.jpg
IMG-0482.jpg
IMG-0483.jpg
IMG-0484.jpg
IMG-0485.jpg
IMG-0486.jpg
IMG-0490.jpg
IMG-0498.jpg
IMG-0499.jpg
IMG-0500.jpg
IMG-0510.jpg
IMG-0512.jpg
IMG-0509.jpg
IMG-0515.jpgIMG-0442.jpgIMG-0441.jpg
IMG-0517.jpg
IMG-0518.jpg
IMG-0519.jpg

Promenio član zlig0r

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja