zozon 6 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadr 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti... Jos uvek nista.Ne znam ni sam sta da radim.Nadam se samo da nece biti kasno dok ja odlucim. Ako se ne varam trazis Hondu CR 500? E pa lik od koga cu verovatno pazariti Kawasaki ima i tu lepoticu iz 1997 god.Pogledaj slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti... Jos uvek nista.Ne znam ni sam sta da radim.Nadam se samo da nece biti kasno dok ja odlucim. Ako se ne varam trazis Hondu CR 500? E pa lik od koga cu verovatno pazariti Kawasaki ima i tu lepoticu iz 1997 god.Pogledaj slike. Dobro izgleda samo me nervira fora sa tom zastavom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo motor !!! Ko je upali kad je hladan dobije besplatnu vožnju ;D ;D ;D Potrošnja goriva nikada nije utvrdjena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Mart 8, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo motor !!! Ko je upali kad je hladan dobije besplatnu vožnju xaxaxa tacno. Meni se cak na CR 250 nesto pojebalo oko karburacije i svecica bila losa... samo da ste mi videli kez kad je upalim. BTW dve cizme sam pocepao na kurblu. Onda oteram kod Capa da to sredi i za malo se nisam zaplakao kad sam video na koju foru covek lagano kurbla i upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo motor !!! Ko je upali kad je hladan dobije besplatnu vožnju ;D ;D ;D Potrošnja goriva nikada nije utvrdjena... Vozaci kros motora imaju jedan kodeks časti ;D "Ako ga JA ne upalim, ne treba ni da sedam na taj motor" CR 500 ima godinu koja je poznata kao "teska za paljenje 1986-a je iz nekog razloga bila takva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti... Jos uvek nista. Nenade, ako u skorije vreme ne pazaris taj Kawasaki banovacemo te sa foruma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tref 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kotor ,MNE Motocikl: KTM SUPERENDURO 950R Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih da je onaj kawasaki dobar,ja imam isti samo 125,kod mene je evo godinu dana,prezadovoljan,stvarno mu zamjenio semeringe i ulje u vile i nista nisam dirao,a ono 5 radnih sati a 98 godiste nesto mi ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih da je onaj kawasaki dobar,ja imam isti samo 125,kod mene je evo godinu dana,prezadovoljan,stvarno mu zamjenio semeringe i ulje u vile i nista nisam dirao,a ono 5 radnih sati a 98 godiste nesto mi ne ide... Obicno se navodi broj radnih sati od neke ozbiljne intervencije tipa: menjan klip i karike ili radjen donji i gornji deo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan stavite sajt neke garaze koja prodaje motore u okolini Pariza ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...