Biker Q 1699 Napisano Subota u 09:04 Drug član, 1754 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skoro, cini mi se, pojavljivali su se neki akumulatori ovde. Radi se o tome da mi treba za neke probe. Motor nije zavrsen i nece biti verovatno do sledeceg leta. Ako uzmem nov propasce zbog ne koriscenja i prolazi garancija dzaba, a da sam uzeo prosle god kako sam planirao dok dodje vreme da se vozi motor istekla bi mu garancija. Od 9 do 14ah moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1978 Napisano Subota u 10:43 Drug član, 604 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1699 Napisano Subota u 10:51 Drug član, 1754 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Paracina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1699 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Drug član, 1754 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadjem akumulator u Kraljevu godinu dana star po ok ceni i decko nije 2 nedelje tu da posalje. Pa sa ovim motorom samo neka odlaganja. Ima da kupim najjaci tamjan u da zapalim kocku cumura, ima da ga kadim 15 minuta u krugovima i na levo i na desno, nece da se vidi od dima, gremlini i sve zle sile mora da izadju... Promenio pre 15 sati član Biker Q 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...