Paf 914 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan NE-znam, gledam već dosta njih se kupa, ali ja ću da pričekam još...rađe im se divim, ja više volim kad ulazim bez problema... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15711 Napisano pre 11 sati Integrisan, 3328 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako @Paf, ja se kupao pre 5 dana u Mlini, kod Kupara...topla voda, ali malo dalje od plaže... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 914 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Blaza je napisao: Nemoj tako @Paf, ja se kupao pre 5 dana u Mlini, kod Kupara...topla voda, ali malo dalje od plaže... Bravo,ma to je sigurno bila neka uvalica,i more do kolina,pa toplo bilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4562 Napisano pre 3 sati Drug član, 1190 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, on je to stajao mirno i pomalo puštao...... Al ne znam i šta se ti buniš, temperatura od 20 do 22? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1180 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Blaza said: Nemoj tako @Paf, ja se kupao pre 5 dana u Mlini, kod Kupara...topla voda, ali malo dalje od plaže... Ima li jos onog hotela Astarea tamo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15711 Napisano pre 59 minuta Integrisan, 3328 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nisam obraćao pažnju na hotele. Bili smo par sati, kupali se, ručali u Oleander na plaži, i paljba dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...