Bojan_Jgd 2074 Napisano Utorak u 10:39 Drug član, 1530 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Dobijen preko Temu-a. Meni ne treba ali mi trebaju neke druge stvari tako da ide na oglas. Cena ovde 170€. Neraspakovan. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10170 Napisano Utorak u 10:43 Ne silazi, 2705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisi . Samo da okrenem jedan broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 496 Napisano Utorak u 12:52 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Jurio sam ga na Temu mesec dana ali ništa, zadovoljan sam i sa Samsung tabletom Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23819 Napisano Utorak u 13:40 Integrisan, 7703 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jurim ga od zime... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2074 Napisano Utorak u 16:05 Drug član, 1530 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prodato bajkeru koji želi da se snima 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10170 Napisano Utorak u 16:37 (promenjeno) Ne silazi, 2705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Samo da okrenem jedan broj Okrenuo sam zenu. Rekla je moze Promenio Utorak u 16:37 član Darko Mihajlovic 2 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...