Daniel68 297 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima bolje ali ja sam zadovoljan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 594 Napisano juče u 11:55 (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Jesu ovo patike s Temu-a? , @Daniel68 Ne mislim nipodaštavajuće. Stvarno me zanima kvalitet. Video sam ih ali nisam imao hrabrosti da ih poručim. A jaknu recimo jesam Promenio juče u 18:53 član VelikaBeba Dodatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 297 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da sa Temu-a. Bio sam i ja malo u nedoumici ali za te novce bolje su od tih što ima kod nas za 13 do 15 hiljda. Veličina isto odgovara broju koji inače nosiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 297 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo videli kakve su a pošto su unisex poručili smo i za suprugu. Njene treba da stignu ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...