siskobn 8 Napisano pre 8 sati U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima uradio sam neki perdonalizovani logo i ne znam gde rade vezove ili tehniku “Treba mi woven back patch sa našivanjem i 3D embroidery za tekst.” Ili neki drugi savet.motivi su 3 vuka ja moja cera i supruga pa vise emocionalno.volio bih da lepo izgleda ubi se trazeci savet ko to radi i kakav vez i sl.pripremu imam Takodje kozna jakna neka preporuka?do 350e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 194 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam na svetu skoro video,ali ovako nepismen tekst nisam. Šta ti zanči to "perdonalizovani". Tražio sam po internetu i nema nigde prevod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...