Markone88 5199 Napisano Subota u 12:57 Drug član, 1580 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Odlično šiša, imam još jednu istu takvu, ova mi stajala dugo kao rezerva, ali ide na prodaju. Za kolege sa foruma 4000 din Straus masinica za pse - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Odlična mašinica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 665 Napisano Subota u 13:30 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88druze mene zanima,koju rasu psa si sisao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5199 Napisano Subota u 13:36 Drug član, 1580 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Maltezera mog, super sisa kad je cista dlaka. Ako je prljav onda malo teze. Najbolje posle kupanja, tako rade i u salonima video sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 665 Napisano Subota u 13:38 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi za lagota,tesko ce onda sisati njegovu dlaku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5199 Napisano Subota u 13:43 Drug član, 1580 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ova masinicaje jedna od boljih, namenjao sam se svega i svacega dok nisam nasao, pa sam 2 kupio Mogu da ti dam da probas u krajnjoj liniji, pa vidi jel ti dobra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9944 Napisano Subota u 13:48 Ne silazi, 2448 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 prodato.Šaljem ti adresu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...