Alekre 16855 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8511 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima bebca Moj malecki prerastao pa nam je višak. Cena 4000 u radnji je bila skoro 20 000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 293 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx, Hayabusa gen 1 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zvucim pogresno ali mene zanima koliko je dete da bih znao koliko bih mogao da koristim hranilicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16855 Napisano pre 3 sati Integrisan, 8511 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malecki ima godinu i 8 meseci. Nije je prerastao fizički, još može da sedi. Nego ustaje iz nje pa mi je rizičan da ga ostavljam dok nešto radim. Ima pojaseve za vezivanje ali ne da mi se da ga vezujem. Jedino kad ručamo za stolom pa je u hranilici da ne prlja mada u poslednje vreme sedi sam na običnoj stolici. Isprlja sve okolo ali šta da radiš, baš brzo rastu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...