Jump to content

Moto Zajednica

Lepa kožna jakna size 56 DAINESE

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 180 postova
  • Motocikl: on two wheels

Odlična! Svi protektori(leđa, laktovi, ramena). Zimski uložak. Jaknu sam uzeo u Londonu za sebe pre par meseci misleći da će mi biti dobra veličina i od tada sam imao plan da smršam da bi mi odgovarala. Plan se izjalovio i nisam u mogućnosti da toliko sebe stanjim u predelu stomaka, pa ću je prodati ako se nađe kupac. Ne želim da zaradim ni evro, nego da izvučem date pare. Cena je 30.000din. Ne bih je dao za manje. Ja sam 183cm i imam 103kg. Kupac bi trebao da bude do 95kg da bi mu bila odlična. Ja mogu da je zakopčam ali mi nije prijatno i steže u predelu stomaka.

Kome treba ovakva jakna biće zadovoljan sigurno. Nadam se da ću nekog obradovati jer jakna izgleda super.

IMG_9325.jpeg

IMG_9326.jpeg

IMG_9327.jpeg

IMG_9328.jpeg

IMG_9329.jpeg

IMG_9330.jpeg

IMG_9331.jpeg

IMG_9333.jpeg

IMG_9334.jpeg

• Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 174 postova
  • Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04,

Dobra jakna,ali kad si rekao da nije preko 100kg sad si i mene razocarao..a taman sam mislio da je 56 top broj... Ko god kupi nece pogresiti koza je koza...za sve uslove.

• Ne silazi, 3773 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb

...dainese je dainese...

Kroj, cibzar, materijal... Ja sam prestao da nosim kožu i crno ali njihove kožne jakne su sjajne.

• Svrati ponekad, 180 postova
  • Motocikl: on two wheels
On 4/29/2026 at 10:36 AM, DAR'C NS said:

Odlična! Svi protektori(leđa, laktovi, ramena). Zimski uložak. Jaknu sam uzeo u Londonu za sebe pre par meseci misleći da će mi biti dobra veličina i od tada sam imao plan da smršam da bi mi odgovarala. Plan se izjalovio i nisam u mogućnosti da toliko sebe stanjim u predelu stomaka, pa ću je prodati ako se nađe kupac. Ne želim da zaradim ni evro, nego da izvučem date pare. Cena je 30.000din. Ne bih je dao za manje. Ja sam 183cm i imam 103kg. Kupac bi trebao da bude do 95kg da bi mu bila odlična. Ja mogu da je zakopčam ali mi nije prijatno i steže u predelu stomaka.

Kome treba ovakva jakna biće zadovoljan sigurno. Nadam se da ću nekog obradovati jer jakna izgleda super.

IMG_9325.jpeg

IMG_9326.jpeg

IMG_9327.jpeg

IMG_9328.jpeg

IMG_9329.jpeg

IMG_9330.jpeg

IMG_9331.jpeg

IMG_9333.jpeg

IMG_9334.jpeg

Obim stomaka kod mene je mereno u predelu pupka 117cm, tako da ko ima obim otprilike 100-110cm trebalo bi da mu bude ok. 

• FreeStyLe Member, 211 postova
  • Motocikl: Hornet

Vrhunska jakna, imam sličnu da ne kazem istu vec 12 godina. Nije mrdnula iako je i padove preživela. 

Preporuka. 

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja