slobasuper9 3272 Napisano pre 1 sat Drug član, 1259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Leto samo što nije, valja gledati gde šta i kako!? Sa dvoje male dece, po našem sudu, Sitonija nam je ok opcija skroz ( i želja). Ima li neko neku preporuku za smeštaj? Plan je prva polovina septembra. Smena hvata 2-3 dana avgusta ali to je to, neki dan gore dole nije frka. Plan je 7-10 noćenja. Idemo sas auto. Pristojan neki apartman ili neka varijanta sa doručkom. Znam i sam gde i šta ima za 2 glave po danu, ta opcija otpada, dakle, preporuka smeštaja za nas zemljane koi radimo za platu. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6696 Napisano pre 46 minuta Nemanja Stojanović, 1826 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi godinama unazad letujemo na sitoniji, ali uglavnom kampujemo, sa izuzetkom par puta kad smo iznajmljivali kamper pa išli od plaže do plaže. No, hoću da ti kažem da ima jedan dobar kamp u Kalamitsi, zove se Thalatta. Imaju par različitih opcija za smeštaj van samog izdavanja parčeta zemlje u hladu, nude i već nameštene velike šatore, nameštene kamp prikolice i ono šta ti je možda najinteresantnije - skroz sređene klimatizovane transportne kontejnere. Prednosti u odnosu odlaska u ovako neki kamp u odnosu na selendru Neos Marmaras ima nekoliko. Prvo, zatvoreno je sve za saobraćaj i odvojeno potpuno od svega. Nema gužve, nema brige, deca mogu lagano da lutaju okolo i druže se sa drugom decom, uvek se oformi neki čopor i oni odu i igraju se ili na igralištu, ili na terenu, bazenu, plaži itd... Sve je blizu, bukvalno brojiš korake kolko ima do plaže, a na plaži su samo ljudi iz kampa, pa mesta ima kolko oćeš, i svi ostavljaju stvari na plaži, sve je bezbedno. Mislim, nama je svejedno dal stoji na plaži ili pored šatora, sve je na izvolte Za nas što volimo divljinu, dovoljno je divlje, a za ljude koji vole civilizaciju, dovoljno je civilizovano, ima i prodavnica sa svime, bukvalno možete samo da sednete u auto i odete bez ičega, samo je tako malo skuplje Pored prodavnice za sve i svašta od igračaka, hrane, kupaćih i stvari za kampovanje, ima i 4-5 različitih i brzih hrana i fensi restorana, opet, za svačiji džep. Ako te zanima još, javi, broj mislim da imaš, da ti šaljem fotke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 600 Napisano pre 27 minuta Zainteresovan, 486 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittlessvidja mi se prica,mozes meni da posaljes slike ili stranicu koju vrv imaju,samo jos ovo jesu li pet friendly? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16624 Napisano pre 14 minuta Integrisan, 8460 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo na Sikija plaži. Gore iznad par kilometara Sikija selo. Tu žive lokalci i nije opterećeno turistima. Na nekoliko kilometara je Sarti ako se uželite gužve. Sikija plaža je ogromna, nema nikada gužve. Dobra je baza za obilaziti neka poznatija mesta jer je sve tu negde u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...