bradivoje 11 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Dobr veče. Kupio sam pre dva dana F650GS i ovde sam video kako se zabravljuje volan. Ja sam ga zaključao... i ne mogu da ga otključam... Malo-malo pa vratim ključ u desno bez da mi otključa volan, ali pali mi se štop-svetlo pozadi, ali nikako ne daje svetlo kad ga palim. Savet??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 105 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 91 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX, Tomos a3 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno mi se isto desilo prvi dan kada sam kupio f650gs U sustini treba da ides kljucem gore-dole da se nekako cela brava pomeri. I dok to radis, stavi volan u neki srednji polozaj, da ne bude zaglavljen ni levo ni desno, da bi poluga mogla da se pomeri. Svaki put kada "otkrijes" novi polozaj kljuca, protresi volan levo desno, da vidis da li si ga otkljucao, malo je cudan mehanizam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1702 Napisano pre 2 sati Drug član, 568 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vi me plasite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 11 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu.... probaću!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...