zoleprole 129 Napisano April 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena nova na sajmu prošle godine, nošena par puta po gradu, i ne vredi , mala je. Inače kaciga je odlična, kvalitetna i tiha za jet kacigu, ima vizir, sunčane naočare i pripremu za komunikaciju. Veličina je M 57-58 cm, meni je glava 58 cm i mislio sam da će mi biti dobra , ali sam se prevario. Ugradio sam kumunikaciju , i ona ide zajedno sa kacigom. Original kutija, vrećica. Kaciga je kao nova. Cena za kolege sa foruma 10000 din 0638910235 Kać, Novi Sad Promenio April 9 član zoleprole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2799 Napisano April 15 Skuteras, 3848 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem. Treba drugaru za dostavu nesto tako sa komunikacijom, a ova jos i u boji motora skoro pa istoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 129 Napisano April 16 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima telefon pa nek se javi da pošaljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2799 Napisano Nedelja u 12:18 (promenjeno) Skuteras, 3848 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla, namontirana, pasuje mu ko dupe na nosu Promenio Nedelja u 12:18 član muljaz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 129 Napisano Nedelja u 20:23 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, kako si objasnio valjda to znači da mu pasuje, pošto mi to sa dupetom i nosom nije baš jasno...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...