cron1970 0 Napisano Utorak u 11:01 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je prva tema, da se predstavim. Ja sam Rade iz Zaječara. Vozim MP3 LT 250ie, 2009.godina. Problem koji se javio je sledeći, neće da upali kada je vruć motor, samo vergla. Kada je hladan upali iz prve i vozim ga sat, dva on se ne gasi, lepo vuče, ne trokira... Kada ga ugasim i odmah upalim, sve je ok. Posle nekoliko minuta više neće da upali. Kada se ohladi, sat-dva upali. Ne pokazuje grešku na tabli, ne troši ulje, vodu, mehanički je sve ok... Do sada sam pre neku godinu menjao lambda sondu i prošle godine zamenjena klapna gasa, polovnom i prebačenen magnet u stari ključ i svećica, ali tada je bilo sve ok. Da li na forumu ima neko iz moje okoline da ima dijagnostiku ili da može da pogleda. Većina majstora neće MP3 da popravlja... *Dopuna, kada je hladan cuje se mislim pumpa i neki rele , ugasi se crvena led na tabli koja trepce posle toga upali. Kada je zagrejan to se ne čuje niti rele, samo se ugasi crvena led i neće da upali... Promenio Utorak u 20:23 član cron1970 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15184 Napisano Utorak u 11:19 Integrisan, 3266 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17779 Napisano Utorak u 22:35 Integrisan, 9768 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, cron1970 je napisao: Dopuna, kada je hladan cuje se mislim pumpa i neki rele , ugasi se crvena led na tabli koja trepce posle toga upali. Kada je zagrejan to se ne čuje niti rele, samo se ugasi crvena led i neće da upali... Od celog teksta ova dopuna ti je bitna. Biće da ti ne valja rele pumpe ili sama pumpa goriva, odnosno njen motorić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6914 Napisano Sreda u 01:08 Drug član, 2858 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Ima nas par u SRB koji smo ovlasceni za PGO. Proveri na sajtu, pozovi direktno servis koji ti je najblizi. Resice se. Mogao bih da ti resim problem, ali imas nekog blizeg geogafski ko moze da sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...