sst 720 Napisano Utorak u 08:05 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ističu mi domaini mototure.rs i mototure.com 16.5. Ako neko hoće – ne prodajem ih, samo da ne padnu nekom SEO masteru u ruke. Pozdrav, Saša 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2489 Napisano Utorak u 09:34 Drug član, 1062 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su obaveze za onog ko ih preuzme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 720 Napisano Utorak u 09:40 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, ističu iovako. Doniraj 50 EUR u neke dobrotvorne svrhe ako hoćeš. Preuzimaju ih inače ovi domain hoarderi čim isteknu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9707 Napisano Utorak u 10:00 Ne silazi, 2594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je meni "maznut" medinobend.com jer nisam platio jedan mesec... Bio nesto na moru...umesto da posalju neku opomenu , podsetnik, ista ..jok ...istekao ..i ne mozes da ga kupis vise... Kupio neki burazer... A kome treba domen nekog benda , evo ne znam....posle sam kupio .rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 720 Napisano Utorak u 10:17 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan To sa domain-ima je zlo. Kupuju za SEO optimizaciju. Što stariji domain to bolji. Dobri domain-i, možda je nekom interesantno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...