keš 769 Napisano juče u 10:42 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam za motocikl, antifriz, kočiono ulje i dve vrste masti za kočnice, od Lav Auto i imao sam jedno loše iskustvo na početku, ali se na kraju sve završilo kako treba, pa da podelim. Paket je stigao spolja neoštećen, ali unutra nije bio najbolje upakovan – boce su se pomerale i oštetile tube sa mašću koje su pukle i iscurile. Odmah sam ih kontaktirao i poslao slike. Moram da kažem da su reagovali korektno: priznali su grešku bez rasprave organizovali preuzimanje oštećenih proizvoda o svom trošku i poslali nove tube bez čekanja da im prvo stigne moj paket Nove tube su stigle uredne i dobro zatvorene, bez ikakvih problema. Dakle, desio se propust u pakovanju, ali način na koji su rešili reklamaciju je za pohvalu. Nisu razvlačili niti tražili izgovore, nego su odmah rešili stvar. Zaključak: mogu da preporučim Lav Auto, uz malu napomenu da obrate više pažnje na pakovanje, ali što se tiče korektnosti i rešavanja problema – sve je bilo kako treba. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 709 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za Lav Auto i sa moje strane. 15 god kod njih odrzavamo sluzbene automobile kada izadju iz garancije, menjamo gume itd. Profesionalci za preporuku sto se mene tice.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...