abarth_maniac 6914 Napisano April 1 Drug član, 2858 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Disko Nindža je napisao: Istini za volju, Ture je je bio najbrža Yamaha sad u Amerikama, staza koju je čovek jedva poznaje, vozio je tamo Red Bull rookies cup kao klinac pre 10-15 godina, i bio na jednom track day-u prošle godine na Bembari. Taj kad se uhoda, i Yamaha se malo sabere, jebaće im sve živo 100% Na zalost, po onome sto ja mogu da "snimim" Yamaha se nece uhodati. Kaskaju za promenama. Kao ni Honda. Mir ozbiljno vozi!!! Ali jednostavno ni Honda ni Yamaha nisu ni na 90% u poredjenju sa Ducatiem, KTMom i Apriliom. A u GPu je 2% ogromno (Naravno, nagadjam.brojke iz lične perspektive) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 2019 Napisano April 2 Drug član, 2845 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih u isti kos stavljao Yamahu i Hondu... Honda je ozbiljno napredovala i Yamaha joj sada nije ni blizu po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3155 Napisano April 2 Andragog, 5697 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu blizu, zadnji i predzadnji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...