DarkoČa 1858 Napisano pre 1 sat Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Motocikl: -//- Prijavi odgovor kao problematičan ROMER WindTex airsummer mesh moto pantalone L/XLNove, nekorišċene Proba i lično preuzimanje moguċe u Novom Sadu0652196800 Moto pantalone ROMER airsumer Mesh "L-XL - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM ROMER WindTex airsummer mesh moto pantaloneXL veličina, idealno za osobe 180/80 kg. +/- gore - doleNove su, nekorišċene- cibzar za spajanje sa Jaknom- 2 x prednji džepovi- 2 x zadnji džepovi- štitnici na kukovima i kolenima- cibzari na dnu nogavica- prednji steznici za podešavanje obima nogavice u predelu prepone- zadnji steznici za podešavanje obima nogavice u predelu listaProba i lično preuzimanje moguċe u Novom Sadu- slanje uz prerhodni dogovor Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23390 Napisano pre 1 sat Vozim motor, nisam BAJKER, 2882 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, DarkoČa je napisao: ROMER WindTex airsummer mesh moto pantalone L/XL Nove, nekorišċene Proba i lično preuzimanje moguċe u Novom Sadu 0652196800 Moto pantalone ROMER airsumer Mesh "L-XL - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM ROMER WindTex airsummer mesh moto pantaloneXL veličina, idealno za osobe 180/80 kg. +/- gore -... Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Za koju visinu/tezinu (citaj obim dupeta)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1858 Napisano pre 57 minuta Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Motocikl: -//- Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu/tezinu (citaj obim dupeta)?Ja sam 180cm./80kg. I idealno mi stoje ali pretendujem da se udebljam pa da ih ne zadržavam.Za osobe nekih 175/185 cm. I 75/85 kg.idealne Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23390 Napisano pre 47 minuta Vozim motor, nisam BAJKER, 2882 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, DarkoČa je napisao: Ja sam 180cm./80kg. I idealno mi stoje ali pretendujem da se udebljam pa da ih ne zadržavam. Za osobe nekih 175/185 cm. I 75/85 kg.idealne Znaci, na meni su to helanke... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...