Grnca 1675 Napisano pre 2 sati Vinyl rider, 880 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslo glasi - svašta nešto (za sad samo deo) stvari koje sam spremao pa nikad nisam stigao da ugradim ili jednostavno zauzimaju prostor Odstojnici bočnih kofera - nisam siguran za koji motor (hteo sam da imam neke "slim" odbojnike al nisam uspeo da uklopim, 30e Manuelni podmazivač lanca , No Drip - za manje lance (meni na 530 je jako mali), ima dve kapalice i rezervni sunđer, 10e Silikonski umetci za opruge na automobilima, kombiju ... 2 kom 20e LED flasher za led migavce, 2 žice 10e Mini mikro led migavci 20e OBDII standalone dijagnostika, obd kabl se utakne u uređaj koji u realnom vremenu prikazuje informacije u vozilu, voltaža, temperatura, brzina, rpm ... i ujedno je uređaj koji čita i briše greške u vozilu, zgodna stvar, uređaj ima svoj ambijentalni termometar i senzor dan\noć 50e L1M komunikacija FreeCon , za jet ili flip-up kacigu (komande se nalaze na mikrofonu pa je nezgodno baratati ispod full-face kacige 40e Mali satić vakuumetar za automobile sa turbom, u paketu su holender i crevo za povezivanje 30e Louis bočne torbe sa kišnim torbama i pripadajućim tregerima za učvršćivanje i kaiševima da se nose na ramenu , 30e, iskreno - tri puta sam ih nosio! Sve je novo ne korišćeno Imam još gomilu stvari al zbog zaista tesnog vremenskog rasporeda nestižem . Imam i dve kompresorske sirene, jedna je kopija Nautilusa (odlepila se plastika na spoju pa sam je sastavio) i jedna nova kompresorska sa dve trube koja zbog dimenzija jedino na auto pasuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1675 Napisano pre 2 sati Vinyl rider, 880 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...