BaneZ 204 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Iskrsla mi neka ponuda koju najverovatnije neću moći da odbijem pa stavljam tigra na prodaju. Motor je kod mene od 2021 god., nikakvih problema nisam imao sem akumulatora koji je pre oko 2 god. zamenjen. Kilometraža je 70000 km. Motor je garažiran, koristio se samo na vožnje van grada. Prošle godine bio na Siciliji bez ikakvih problema. Ove godine krajem aprila planiran da ide na Sardiniju i Korziku. Lanac, lančanici, gume, zadnje pločice su promenjeni pre oko 4-5000 km. Uz motor dolazi tri kofera Givi (maxia 3+ 2* 33l), tank torba Givi, navigacija Zumo 590, ulje i filter ulja za zamenu, pločice za prednje diskove, originalni vizir. Zadnji amortizer je Ohlins, a prednje opruge su zamenjene od strane prvog vlasnika u CH. Poseduje grejače ručki, dupli USB. Jedino oštećenje ima na desnoj strani maske kao posledicu prevrtanja u mestu negde u Dolomitima pre par godina (ima foto). U suštini to je to, ako nekoga interesuje može da se javi da vidimo oko cene, ali će svakako biti najjeftiniji u odnosu na ponudu iz oglasa na PA. Na poslednjoj slici se vidi u punoj opremi kako se i prodaje. 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 204 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, registrovan do polovine aprila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 204 Napisano juče u 12:43 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Triumph tiger 1050 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph tiger 1050, 2009. godište, Touring, vozilo prešlo 70000 km, Valjevo. Cena 4.200 € - Motori - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1702 Napisano pre 5 sati Drug član, 2105 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Retko, baš retko komentarisem oglase ali čini mi se da je ovo odlična ponuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...