cvele 1389 975 Napisano pre 3 sati Bad Boy, 175 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 15h u Bns(okolina Panceva) dogodila se saobracajna nesreca,Po pisanju u Viber grupama kazu da je motociklista podleteo pod traktor sa prikolicom i na mestu nastradao...ja sam naisao nekih 30tak minuta kasnije bio je blokiran taj deo puta.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8786 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3568 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 975 Napisano pre 3 sati Bad Boy, 175 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam,nisam uspeo da vidim.nekih 100m od nesrce nas je policija usmerila u sporednu ulicu.saputnik koji je bio samnom u autu video je motor na putu i kolegu prekrivenog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 24 Napisano pre 1 sat U prolazu, 31 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: Koji motor?? Ja sam prošao u suprotnom smeru par minuta pre nesreće. Samo sam u retrovizoru video oblak prašine, nisam bio siguran šta se desilo. Motor koji je prošo pored mene bio je BMW K1300S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...