vld 21 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 3 karte za Super Enduro u Areni, 21. februar 2026. Sektor 405, red A levo (prvi, do šipke), sedišta 1,2 i 3. Kupio odavno, ali sam u međuvremenu promenio plan, tako da 21. neću biti tu. Plaćene po 2880din karta + 115 provizija za tickets.rs = 2995din komad. Prodaju se za 6000 sve 3 i samo u kompletu. Vi meni uplatu na račun, ja vama karte na mail. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 18001 Napisano Februar 12 Ne silazi, 1472 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vld je napisao: Prodajem 3 karte za Super Enduro u Areni, 21. februar 2026. Sektor 405, red A levo (prvi, do šipke), sedišta 1,2 i 3. Kupio odavno, ali sam u međuvremenu promenio plan, tako da 21. neću biti tu. Plaćene po 2880din karta + 115 provizija za tickets.rs = 2995din komad. Prodaju se za 6000 sve 3 i samo u kompletu. Vi meni uplatu na račun, ja vama karte na mail. sto ne postavi juče, mi uzeli 4, jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 21 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3942 Napisano Februar 20 Drug član, 2292 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim u temu... Imam tri karte (2+1... Dvije su zajedno, jedna malo dalje) i ako do ujutro ne riješim prijevoz (što je vrlo malo vjerovatno) prodao bih ih za cijenu tri majice (t-shirt) od eventa koje se prodaju tamo u areni ... Po slobodnoj procjeni dajem tri karte za cijenu jedne... Ako ima netko da je zainteresiran neka se javi... Jebiga, šteta da propadne... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...