milan b 13 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kazuje, zbog nemogucnosti registracije, tj nije homologovan da se vozi po putevima Srbije, po tvrdnji naših eksperata sa Marsa, primoran sam da oglasim ovaj fenomenalan primerak koji ovde vozim nekoliko godina ali kao privremen uvoz, cekajuci na zakon o uvozu iz Usa zaživi. Naravno to se ne zna kad će tako da evo svi iz okolnih zemalja izuzev nas imaju mogucnost da registruju i da se dobro navozaju. Hoću da PUKNEM OD MUKE! Na motoru su svi delovi E3 spremni zahomologaciju. Jedino nisam hteo da skinem ugljeni filter ali koji nece smetati ako ga bilo ko uzme u proces homologacije i registracije. uradio sam veliki servis, kaiseve, spanere, svećice,dezmo, ulje antifriz, servis prednjih vila, gume obe, čak imam novi KN filter koji nisam ugradio. Prešao je 62000, motor prede.... koliko to moze da se kaže za Ducati sa dva Mivva bez silencera(skinuo sam ih ali su tu, kao "bajagi" da ih vratim pred registraciju. Cest problem na svim a posebno na Ducatiju je regler koji sam zamenio novim i izbacio s donje strane da ima bolje hladjenje Na motoru ima dosta dodatne opreme, prednji vizir, sediste za suvozaca, auspusi, crash barovi, amort volana, i kako mislim da je ovo jedini model na svetu koji nema mogucnost nadogradnje zadnjeg kofera posedujem i nosac za bocne torbe koje zavrse posao za krace puteve. To montiram pred put, naruži mi izgled a i lakse mi za ulaz kroz usku kapiju. Cena, ovaj nije planiran za prodaju, ne znam ni kako da formiram kad ih nema mnogo. Najradije bih doplatio za isti ovakav primerak. Gledao sam ramove po EU al i dalje su skupi. Cena je 5650€. Sve okolne drzave imaju mogucnost homologacije samo nasa Agencija za bezbednost satkana od eksperata, naučenjaka ne dozvoljava Srbinu da vozi po Srpskim putevima... Ovo sad gledam, raspisao sam se pa me mrzi da citam, dodavacu malo po malo, sta se setim.... 063385035 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan A, da, znaci registrovan sam do pred kraj maja, motor se vozi, ima nasu saobracajnu i polisu, moze da se pogleda bilo gde i proba. Vise je od tri godine u Srbiji i mislim da po pravilu nema carine nego sam 2% pdv. Al i to trebam proveriti.... imam dosta slika detalja al ne znam dal mogu ovde da kacim, mozda ih smanjim prvo.... Ako bude zainteresovan, tu sam... Promenio pre 3 sati član milan b Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...