Jupiter 3411 Napisano Sreda u 10:50 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Otuđio bih kacigu i jaknu, sada će već treća godina kako skupljaju prašinu. Nošene 2 sezone, u vrlo dobrom stanju. Kaciga 130 eura, lagana, tiha, veličina M. Jakna 110 eura, protektori na ramenima i laktovima, veličina L. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1031 Napisano Sreda u 10:56 Sindikat Samostalni Jahač, 390 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ,zainteresovan sam za jaknu,ako paše mojim gabaritima 187/83 kg ,da se dogovaramo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1031 Napisano Sreda u 16:14 Sindikat Samostalni Jahač, 390 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Probao jaknu,ipak mi neodgovara... Inače jakna je bukvalno kao nova ,ko je pazari neće se pokajati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 519 Napisano Sreda u 17:45 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu i težinu bi bila odgovarajuća? Ooo @Jupiteru! Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3411 Napisano Sreda u 18:49 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Morao bi da je probaš. Dule i ja jesmo na papiru slične visine i težine, ali smo drugačije konstitucije. Ima duže ruke i šira ramena, tako da mu je bila tesna preko leđa. 1 hour ago, KoleD said: Za koju visinu i težinu bi bila odgovarajuća? Ooo @Jupiteru! Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15679 Napisano Četvrtak u 06:10 Cool tip, 3220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Jel jakna mash? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3411 Napisano Četvrtak u 10:16 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, sashac said: Jel jakna mash? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...