ivandeka 290 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bila na motoru koji sam kupio, ali mi ne vrši posla iz razloga što nema BT ni audio izlaz... znači bez zvuka samo gledanje što mi ne odgovara jer nisam baš u ljubavi sa dioptrijom na oba oka. Meni na srpskom, odlično radi, dimenzije 18x10cm...po dijagonali 20 cm. Cena neka bude 2.000 din.... Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14568 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 3182 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Smešna cena za takav uređaj...ja imam još manju, no name iz Australije. Samo ubacivanje mapa me koštalo 1.500 din... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15021 Napisano pre 21 sati Drug član, 1854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih kupio ako se niko nije javio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 7094 Napisano pre 21 sati čeka dobru titulu, 1384 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno, šaljem podatke na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 7094 Napisano pre 21 sati čeka dobru titulu, 1384 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ups, pisali smo istovremeno @bajker71 i ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 290 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi Nuk.... prvi se javio u PP... Izvinjavam se što tek sad odgovaram. Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...