Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ninja zx6r 2019

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova

Pozdrav svima

kupio sam kawasaki ninja zx6r 2019, medjutim prosli vlasnik je pri samoj prodaji rekao kako je na moto skupu neko vezicom stegnuo prednju kocnicu uz rucku gasa i da je tako 3 dana stajalo. Od tada se kocnica svakih 7-10-15 dana treba ozraciti. 
Fabricka pumpa, fabricke celjusti diskovi sve fabrika. Savjetuju me da zamijenim pumpu, medjutim nigdje nisam nasao polovnu, a za novu u ovlastenom traze 450€, a iskreno nisam ocekivao ni blizu toliko. 
Da li mozda ima neko na prodaju ili ima savjet za situaciju?😅

IMG_1456.png

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1257 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki
7 hours ago, niksastanisavljevic said:

Pozdrav svima

kupio sam kawasaki ninja zx6r 2019, medjutim prosli vlasnik je pri samoj prodaji rekao kako je na moto skupu neko vezicom stegnuo prednju kocnicu uz rucku gasa i da je tako 3 dana stajalo. Od tada se kocnica svakih 7-10-15 dana treba ozraciti. 
Fabricka pumpa, fabricke celjusti diskovi sve fabrika. Savjetuju me da zamijenim pumpu, medjutim nigdje nisam nasao polovnu, a za novu u ovlastenom traze 450€, a iskreno nisam ocekivao ni blizu toliko. 
Da li mozda ima neko na prodaju ili ima savjet za situaciju?😅

IMG_1456.png

Na WRS nadji neku Brembo i stavi je. WRS može da ti je pošalje negde u EU i odatle ti neko može doneti. Nova Brembo pumpa bude na akciji oko 250eura 

• U prolazu, 22 postova
pre 8 minuta, grof je napisao:

Na WRS nadji neku Brembo i stavi je. WRS može da ti je pošalje negde u EU i odatle ti neko može doneti. Nova Brembo pumpa bude na akciji oko 250eura 

Super, hvala puno na odgovoru! Taj WRS mi je iskakao, ali i jos par nekih sajtova pa nisam znao sta je legit.
Hvala jos jednom

• motoras, 2607 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Svakako će ti prijati brembo,ali tek kad zamenis pumpu znaces da li je problem u njoj.

• drkadzija, 1257 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki
9 hours ago, Bigor said:

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Originalna pumpa sa polugom za kocenje.

Dosta mi lici na ovu tvoju

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

Lično bih izbegao taj tip polovne Nissin pumpe. Ako se dobro sećam bile su problematične, dešavalo se baš to što se tebi trenutno dešava.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja