niksastanisavljevic 3 Napisano juče u 08:51 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima kupio sam kawasaki ninja zx6r 2019, medjutim prosli vlasnik je pri samoj prodaji rekao kako je na moto skupu neko vezicom stegnuo prednju kocnicu uz rucku gasa i da je tako 3 dana stajalo. Od tada se kocnica svakih 7-10-15 dana treba ozraciti. Fabricka pumpa, fabricke celjusti diskovi sve fabrika. Savjetuju me da zamijenim pumpu, medjutim nigdje nisam nasao polovnu, a za novu u ovlastenom traze 450€, a iskreno nisam ocekivao ni blizu toliko. Da li mozda ima neko na prodaju ili ima savjet za situaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 730 Napisano pre 19 sati drkadzija, 1257 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, niksastanisavljevic said: Pozdrav svima kupio sam kawasaki ninja zx6r 2019, medjutim prosli vlasnik je pri samoj prodaji rekao kako je na moto skupu neko vezicom stegnuo prednju kocnicu uz rucku gasa i da je tako 3 dana stajalo. Od tada se kocnica svakih 7-10-15 dana treba ozraciti. Fabricka pumpa, fabricke celjusti diskovi sve fabrika. Savjetuju me da zamijenim pumpu, medjutim nigdje nisam nasao polovnu, a za novu u ovlastenom traze 450€, a iskreno nisam ocekivao ni blizu toliko. Da li mozda ima neko na prodaju ili ima savjet za situaciju? Na WRS nadji neku Brembo i stavi je. WRS može da ti je pošalje negde u EU i odatle ti neko može doneti. Nova Brembo pumpa bude na akciji oko 250eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niksastanisavljevic 3 Napisano pre 19 sati U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, grof je napisao: Na WRS nadji neku Brembo i stavi je. WRS može da ti je pošalje negde u EU i odatle ti neko može doneti. Nova Brembo pumpa bude na akciji oko 250eura Super, hvala puno na odgovoru! Taj WRS mi je iskakao, ali i jos par nekih sajtova pa nisam znao sta je legit. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4800 Napisano pre 13 sati motoras, 2607 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako će ti prijati brembo,ali tek kad zamenis pumpu znaces da li je problem u njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8208 Napisano pre 13 sati Drug član, 3144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nissin pumpa prednje kocnice Yamaha Suzuki Honda Kawasaki - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Originalna pumpa sa polugom za kocenje. Dosta mi lici na ovu tvojuПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 730 Napisano pre 4 sati drkadzija, 1257 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Bigor said: Nissin pumpa prednje kocnice Yamaha Suzuki Honda Kawasaki - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Originalna pumpa sa polugom za kocenje. Dosta mi lici na ovu tvoju Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Lično bih izbegao taj tip polovne Nissin pumpe. Ako se dobro sećam bile su problematične, dešavalo se baš to što se tebi trenutno dešava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...