bobangsxr 1362 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam tvoj motor na bikepics, dali se moze znati nacin kako je zavrsio onako razvaljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Udario me retardiran, gluvonem covek (mongoloid) koji nije smeo da se krece bez pratnje. A motor je udario u banderu, a da nije verovatno bi steta bila samo plastike i mozda sat i farovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Udario me retardiran, gluvonem covek (mongoloid) koji nije smeo da se krece bez pratnje. A motor je udario u banderu, a da nije verovatno bi steta bila samo plastike i mozda sat i farovi. bitno da si ti ziv i zdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ja sam zaboravio na ovo,UZAS, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kamo lepe srece kad bi i ja mogao da zaboravim na to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Februar 19, 2009 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Brrko brate saosećem sa tvojim bolom ja sam tražio prošle godine da kupim takav u takvom stanju i nisam našao :'(, i završio sa zzr-om . Da mi 9 ovako završi verovatno bi izludeo ......mada i ovako nisam skroz normalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde mozes naci ovakve felne...Ja sam ga prodao havarisanog... Povreda kolena usivanje 12 kom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jooj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1269 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 928 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E zato ja volem cross/enduro motore. Male brzine, krampon gume, bez suvisne (zapaljive) elektronike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam kupio ovu zutu Cagivu,namucio se kao Isus(tesko je naci delove za nju),sredio,vozio oko godinu dana i menjao za Hondu cbr 600 f!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 21, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan uf,ove slike su zastrasujuce :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlicna tema za odvikavanje od voznje motorom.Ljudi mnogo je morbidno! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlicna tema za odvikavanje od voznje motorom.Ljudi mnogo je morbidno! :o :o [/quote Nije ovo tema za odvikavanje od voznje,ovo je tema u kojoj se vidi kako zavrsavaju oni koji misle da su svemocni sa svojim motorima, veoma je edukativna, pa posle se pitati dali vredi glupiranje i mogucnost unistavanja svog zivota i motora, MISLITE O TOME] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 21, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam hteo da napisem, al nisam, nesto se desilo, i otisla dva citata, bey mog komentara, pa sam sve obrisao. 24.02.09. 00.26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Februar 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bobane u potpunosti podrzavam tvoj komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm nije preporucljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 23, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, pogledam ovaj sajt s vremena na vreme, cisto da se podsetim sta se sve desava i kako nas melju drugi ucesnici... Cisto obracanje paznje samom sebi... Def. nije za slab stomak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14694 Napisano Februar 24, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm nije preporucljivo vec sam video nesto slicno, bio link ka nekim fotkama ovde na forumu, strasno. pustao sam kolegama bajkerima da gledaju svi su okretali glavu. ali su to popodne uglavnom polako vozili. nesto nisu bili u fazonu da jurcaju. ja sam vise u fazonu da, "ako nesto treba da se desi desice se" ali i drzim se onog "ko se cuva i bog ga cuva". mada se neki oslanjaju i na " pijanog bog cuva " ali uglavnom ispadne da ih djavo zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 24, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam samo da za pijanim ni ker ne okrece glavu (ima nesto veze sa ravnim mozdanim talasima, tj. odsustvom istih) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Februar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm nije preporucljivo Ovo moram da pokazem sinu, nebi li mu ogadio motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 24, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan auf kakav reality check.... definitivno defanzivna voznja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sajt bio u nekoj temi ranije , definitivno neznam koliko ima smisla pokazati nekome ko se kurci jer nisam siguran da on misli da treba nositi opremu . mislim da svi koji ga pogledaju nece jesti dva sata , a mozda i nekoj faci nesto udje u glavu pa bude trazio kacigu posle . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 24, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sajt bio u nekoj temi ranije , definitivno neznam koliko ima smisla pokazati nekome ko se kurci jer nisam siguran da on misli da treba nositi opremu . mislim da svi koji ga pogledaju nece jesti dva sata , a mozda i nekoj faci nesto udje u glavu pa bude trazio kacigu posle . http://www.scheurijzer.nl/ ogledajte pod temom schokkend 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...