Jump to content

Moto Zajednica

Kvalitetna moto skola u Nisu

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: jos uvek nema

Polozio sam skoro za auto ali zelja mi je da vozim motor, iz Nisa sam da li neko ima iskustvo sa moto skolama u Nisu. Voleo bih da nadjem neku kvalitetnu. Ako sam promasio podforum izviniteee 🥺❤️

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Reli.
2015. polagao kod njih i sigurno jos 15 osoba koje znam, sve pozitivno sto se tice njih. Ne razvlace te sa casovima, brzo ide. Ozbiljan pristup.

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 401 postova
  • Motocikl: .....

Ja sam polagao u 207,ozbiljan pristup Takodje izlazak na testove brzo,voznja Takodje zavrsena brzo medjutim izlazak na polaganje za voznju sam cekao Ali to nije do njih nego do policije posto I'ma Malo ispitivaca I tacno odredjen broj kandidata a mnogo auto skola.moja preporuka ti je da bolje Ako mozes polazes u nekom okolnom gradu gde I'ma manje guzve.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1718 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

I ja sam u 207 kod Gorana.

Ne znam da li jos uvek radi, ali je covek vrlo dobar instruktor. Skola odlicna. Sve glatko i bez ikakvih problema

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 653 postova
  • Motocikl: Honda VFR800 FI

Ja sam polagao u 207, isto kod Gorana, iskreno ne bih ih preporucio.
Razvlacili sa casovima, tek kad rekao da cu da promenim autoskolu onda se ubrzali malo,
Par drugara je sa autoskolom Cool imalo dobra iskustva.
Mada evo, ljudi imali i sa 207, moguce kako se kome zalomi.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2996 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Treba prvo da se definiše šta se podrazumeva pod "kvalitetnom" auto školom. Da li da se samo sve završi po propisu što pre, bez cimanja, ili da se zapravo nauči nešto korisno ?
Ja sam polagao u Cool 2016. Nisam imao nikakve zamerke što se tog organizacionog dela tiče, sve po PS-u. Ali što se same obuke tiče - ne uče te da voziš motor. Uče te da položiš ispit i to je to. Mada iskreno i nisam čuo da neko u Nišu radi drugačije. Za većinu časova instruktor mi je bio muž od vlasnice škole, zaboravio sam kako se zove. Ostao mi je u sećanju kao jako nadmen i iritantan lik, koji iako ima dug bajkerski staž jednostavno ne zna ili ne želi da prenese znanje. Kad god sam pitao nešto mimo programa, vezano za vožnju, krivine, iskustva itd odgovarao je "Aaa, mnogo je debela ta knjiga ... (ali je još nisam napisao)" :) Tako da sam brzo odustao.
Ali to je bilo pre 10 godina, ko zna kako je sad. 

Inače obuku i polaganje sam imao na Suzukiju VX800 , baš mi je u lepom sećanju ostala vožnja tog motora :)

https://www.globalsuzuki.com/motorcycle/smgs/digital-archive/images/2_bike/ss4/img_038_01.jpg

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1718 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
pre 24 minuta, živke je napisao:

Ali što se same obuke tiče - ne uče te da voziš motor. Uče te da položiš ispit i to je to

E, ovo je pogodak.

Goran je (iz skole 207) odlican instruktor. Prvog casa me pitao da li imam iskustva, rekao sam da vozim kola 20 godina (tada), ali da sam sva prvaila zaboravio i da me uci od nule.

Tako je i bilo, i glatko protekao ceo proces. Testove, tako i voznju, polozio iz prve sa max brojem poena.

Levi migavac, levi retrovizor, levo rame... Kruzni tok koji 90% ljudi ne zna, i dan danas, evo sedma godina od tada (cini mi se 2019-ta), vozim po pravilima.

Instruktor, koji mi je sve detaljno pokazao, i pustio da osetim brzinu do cirka 120kmh, i ako je to zabranjeno, kako  ih video kako se motor ponasa. Naucio osmicu iz prve, kreni-stani. Vrlo sam mu zahvalan. 

Moguce da se moj stav razlikovao od kolege gore, polagali smo u isto vreme i istog dana, secam se, ali sam ja prezadovoljan.

Ove iz cool poznavao sam licno i nisam hteo tamo...

Edit: polagali smo na staroj katani

Screenshot-20260116-122343-Chrome.jpg

Screenshot-20260116-122343-Chrome.jpg

Promenio član MaxiS
  • Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: jos uvek nema

Pa kad kazem kvalitetna ne mislim da samo polozim i ne naucim nista. Nije mi do polaganja samo (realno uvek mozes da platis policajku/policajca i polozis preko veze bez problema) hocu da budem sposoban ne da pocnem da vozim i padnem i poginem 

• Drug član, 1369 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Ja bio u Reli kod Slavčeta. Upisao sam se za A2 a nikada nisam pre toga vozio bila kakav motor ili moped. Prva dva časa mi je dao da vozim 50cc, da steknem malo osećaj. Jako dobar instruktor, samo ne znam da li i dalje on radi pošto je još onda bio malo stariji…

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Ja isto kod Slavceta, tada na novom er6n-u. Stane covek sa strane, i prica mi sve sto treba, kako, zasto. Iskusan, ume da prenese znanje. Da li imas dozvolu, iskustvo, nema.veze, njegovo je da ti kaze. Preporuke, definitivno

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Yamaha xtz 750 (za neki dan), Tomos T12

Pozdrav, ja sam polagao oktobra 25te i polozio iz prve zaslugom moj bata Miljaceta ( od miloste zvanog bata) u auto skoli 207. Instruktor jednom recju ljudina. Malo je nezgodno oko termina bilo jer imali dosta kandidata u to vreme. Ja sam uplatio bio nesto krajem jula pocetkom avgusta zaboravio sam a dozvolu uzeo oktobra.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 401 postova
  • Motocikl: .....

Problem nije do auto skole,problem je do supa posto recimo skoli konkretno np.207 daju dva termina mesecno,auto skola moze najvise da izvede 7,8 kandidata Po terminu,posto Po novom polaganje traje 45 minuta a I'ma mnogo kandidata.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Yamaha xtz 750 (za neki dan), Tomos T12

Jeste to si u pravu, zaboravio sam da napomenem za polaganje ali i imaju previse kandidata( tj imali su ne znam sada). Kada se to ukombinuje cekanje ne gine. 

Moj komsija koji je vlasnik autoskole otvoreno mi je rekao tada "mozes da upises ali da odvozis sigurno neces nemam te gde". Ja posle toga zvao 207 i upisao isti dan. 

Malo mi se oduzilo s obzirom da sam imao samo 20casa tj 10 vidjanja jer se vozio dvocas ali nije mi bilo nesto hitno jer je sezona bila skoro gotova a nisam imao ni motor.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja