MilošJanković 1 Napisano Januar 14 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bajkeri, hteo sam ovom prilikom da vam se zahvalim svima na pomoći u vezi mog motora koji je popravljen pre par nedelja zahvaljujući Zaretu iz Beograda spasio me velike bede i učinio je moju nepokretnu imovinu pokretnom ponovo imam dva pitanja pa sad ko zna nek se javi dali znate nekog ko ima kilometar sat za hondu vfr 800 rc46 i dali znate kod boje crvene od Dukatija hteo bi da ofarbam motor na proleće srdačan pozdrav i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11541 Napisano Januar 14 Hronični Motociklopata, 7741 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Napiši godište motora, pošto postoje 2 različita modela pod RC46 oznakom, stariji model i noviji VTEC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošJanković 1 Napisano Januar 15 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se stariji 98 godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 729 Napisano Petak u 11:25 Drug član, 651 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Za km sat pogledaj ja kupujem prodajem ima neko VFR u delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...