Alekre 15825 Napisano Utorak u 12:34 Integrisan, 8230 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Maksiju. Kofer je u odličnom stanju, uz par sitnih nedostataka koje verovatno ne bi ni primetili ali ću ih svakako navesti dole u slikama. Sem toga, mogu reći da je iznad proseka od onoga što je trenutno u oglasima. Nekada smo Alekrina i ja putovali dosta zajedno pa nam je trebao ovako lep i veliki kofer. Sada se skoro i ne vozim pa mi ovakav kofer više ne treba. Nisam ga ni kačio prošle godine uglavnom. Uzeću manji i lakši kofer nakon Maksije. Cena je 200 eur, poštarinu ja častim. Jezičak od trake je pukao. Plastika oko brave i ručka koja iskače su malo izbledeli. Sad se ne vidi jer je kofer redovno pažen i mažen sredstvima za negu. Može da ze pređe fenom za par sekundi i to je rešeno kome smeta. Nalepnice CH skidam i prebacujem. Mnogo su mi drage. Na slici, levo, spoj središnje i bočne lajsne nekada iskoči iz žljeba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 252 Napisano Sreda u 13:59 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Plakaces za njim :). Imas manje, jeftine na KP koje ces posle lako prodati ili pokloniti. Ne prodaj to, vise stane u njega nego u te E22 koje mi se cini da imas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15825 Napisano Sreda u 17:46 Integrisan, 8230 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva seta bočnih, E22 stoje stalno, set 2x40 u sobi. Biću jedini čovek sa jednim motorom i šest kofera 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 601 Napisano Sreda u 19:26 Stara Garda, 287 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče i srećni praznici... Imam Givi V46 kupljen ovde na forumu.. Odlično očuvan.Stanje extra.Ima originalni Givi naslon i ubačeno dodatno osvetlenje..Original Givi.. Ako si zainteresovan moze zamena i koliko bi trazio za doplatu? Mislim da bi taj tvoj bolje čučao na Varaderu..Jedino bi mu naslon dokupio.. Čisto pitam...Nije nigde zapelo... Pozdrav.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15825 Napisano Sreda u 19:43 (promenjeno) Integrisan, 8230 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada samo prodaja. Srećni praznici takođe! Promenio Sreda u 19:44 član Alekre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15825 Napisano Četvrtak u 15:34 Integrisan, 8230 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ode Maxia lokalno. Teška srca, videćemo jel sam se zeznuo ili ne. @feelgod mi ubacio crva. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 454 Napisano Petak u 09:35 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi prodavao taj e22 set bocnih kofera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 252 Napisano Petak u 20:09 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima e22 ako slucajno budu na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15825 Napisano Petak u 21:49 Integrisan, 8230 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan E22 ostaju. Trebaju mi bočni za po gradu da se ne izdvajam. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2942 Napisano Petak u 22:52 Andragog, 5512 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas GSa. Mogu ti ja prodati za po gradu ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...