sale-kum 365 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem skuter iz naslova, model i prva registracija 2007, proizvodnja 2006. Motor je u Beogradu. Kod mene je 5 godina, uvoz iz Italije, na satu je bilo 21500km. Skuter je odmah otišao kod našeg Dareta Satelisa na detaljni pregled i zamenu svega potrebnog. Uradjeno je dosta toga, detaljno je Dare pisao ovde u temi, navešću samo glavno: sredjena prednja viljuška, novi zadnji amortizeri, sredjene kočnice,, naštelovani ventili i zamenjen dihtung dekla, očišćeni TPS i dizna, zamenjene sve tečnosti, kompletno sredjen CVT sa novim zvonom kvačila... Od tada, osim redovnih godišnjih servisa, stavljene nove gume, kočione pločice, plovak rezervoara i uradjeno sedište kod Srdjana. Sada ima 37260km, poslednji servis ulja i zamena svećice u radjeni u maju 2025 na 34520km, tako da sledi mali servis početkom sezone. Ima alarm i otvaranje sedišta na daljinski. U faru su odlične LED sijalice. Skuter je registrovan do marta 2026. Ima malo oštećenje na desnoj strani od klizanja skoro u mestu, kao što se vidi na slikama. Većina slika je od leta, a na poslednje 4 su izmene do danas: vizir sam skratio jer mi je bilo mnogo vruće leti, a zimi ne vozim, umesto stare maxie koja je ispala u vožnji i raspala se, stavio sam nov jumbo kineski kofer od 68 l i ugradio sam grejače ručki. Cena: neka bude najniža na oglasima 1500E. Kontakt: Sale 063 363940 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 926 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupac, ali me zanima šta je ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14515 Napisano Januar 12 (promenjeno) Ne silazi, 3176 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Kružni prekidač za grejače ručica. Promenio Januar 12 član Blaza 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 365 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, 4 stepena grejanja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1151 Napisano Januar 12 BJB Maxi Scooter Club, 2273 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Колико је мени леп овај скутер Срећна продаја Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 365 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ne vole ga mnogi, ali se i meni dopada, bolji je od izvikanog Beva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 569 Napisano Januar 12 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nema pristojnog beva za ove pare. Ja sam moju 125icu kupio i prodao za neznatno manje para, karburator, stanje ni približno ovome. Kako god, robustan skuter sa velikim točkovima, zahvalan za održavanje, svaka preporuka. Srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14515 Napisano Januar 12 Ne silazi, 3176 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Kolega od skoro 2 metra ga je imao par sezona, prodao i kupio Bev 300 (ili 350, ne sećam se). Po njegovim rečima, Scarabeo je komforniji. Moj je bio 400i, isto godište, i slatko sam se vozio sa njim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 365 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama. Znam da se ovaj skuter neopravdano teško prodaje, ali i ne gori mi pod nogama. I ti Blažo si ga baš dugo prodavao. Ja se bližim kraju moto karijere i posle mnooogo raznih motora i skutera koji su svi bili polovni, poželeo sam, a i kockice su se složile, da završim sa novim (ili skoro novim) skuterom. Zato i prodajem. 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8817 Napisano Januar 12 Ne silazi, 2394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sale-kum je napisao: Hvala na lepim željama. Znam da se ovaj skuter neopravdano teško prodaje, ali i ne gori mi pod nogama. I ti Blažo si ga baš dugo prodavao. Ja se bližim kraju moto karijere i posle mnooogo raznih motora i skutera koji su svi bili polovni, poželeo sam, a i kockice su se složile, da završim sa novim (ili skoro novim) skuterom. Zato i prodajem. U kom si delu grada? ...mozda bih skocio da pogledam motorce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 365 Napisano Januar 13 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Krnjača, kod Metroa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 365 Napisano Januar 20 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napišem, motor ima nosač za telefon sa ugradjenim punjačem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...