Jump to content

Moto Zajednica

APRILIA SCARABEO 250ie

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 428 postova
  • Motocikl: Scarabeo 250ie

Prodajem skuter iz naslova, model i prva registracija 2007, proizvodnja 2006. Motor je u Beogradu.

Kod mene je 5 godina, uvoz iz Italije, na satu je bilo 21500km. Skuter je odmah otišao kod našeg Dareta Satelisa na detaljni pregled i zamenu svega potrebnog. Uradjeno je dosta toga, detaljno je Dare pisao ovde u temi, navešću samo glavno: sredjena prednja viljuška, novi zadnji amortizeri, sredjene kočnice,, naštelovani ventili i zamenjen dihtung dekla, očišćeni TPS i dizna, zamenjene sve tečnosti, kompletno sredjen CVT sa novim zvonom kvačila...

Od tada, osim redovnih godišnjih servisa, stavljene nove gume, kočione pločice, plovak rezervoara i uradjeno sedište kod Srdjana.

Sada ima 37260km, poslednji servis ulja i zamena svećice u radjeni u maju 2025 na 34520km, tako da sledi mali servis početkom sezone. Ima alarm i otvaranje sedišta na daljinski. U faru su odlične LED sijalice.

Skuter je registrovan do marta 2026. Ima malo oštećenje na desnoj strani od klizanja skoro u mestu, kao što se vidi na slikama.

Većina slika je od leta, a na poslednje 4 su izmene do danas: vizir sam skratio jer mi je bilo mnogo vruće leti, a zimi ne vozim, umesto stare maxie koja je ispala u vožnji i raspala se, stavio sam nov jumbo kineski kofer od 68 l i ugradio sam grejače ručki.

Cena: neka bude najniža na oglasima 1500E. Kontakt: Sale 063 363940

oglas1.jpg

oglas2.jpg

oglas3.jpg

oglas4.jpg

oglas5.jpg

oglas6.jpg

oglas7.jpg

oglas8.jpg

oglas9.jpg

oglas10.jpg

oglas11.jpg

oglas12.jpg

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3176 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Kružni prekidač za grejače ručica.

Promenio član Blaza
  • Sviđa mi se 2

• BJB Maxi Scooter Club, 2273 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Колико је мени леп овај скутер 

Срећна продаја

• Zainteresovan, 524 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Nema pristojnog beva za ove pare.

Ja sam moju 125icu kupio i prodao za neznatno manje para, karburator, stanje ni približno ovome. Kako god, robustan skuter sa velikim točkovima, zahvalan za održavanje, svaka preporuka.

Srećna prodaja!

• Ne silazi, 3176 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Kolega od skoro 2 metra ga je imao par sezona, prodao i kupio Bev 300 (ili 350, ne sećam se). Po njegovim rečima, Scarabeo je komforniji.

Moj je bio 400i, isto godište, i slatko sam se vozio sa njim.

• Svrati ponekad, 428 postova
  • Motocikl: Scarabeo 250ie

Hvala na lepim željama. Znam da se ovaj skuter neopravdano teško prodaje, ali i ne gori mi pod nogama. I ti Blažo si ga baš dugo prodavao.

Ja se bližim kraju moto karijere i posle mnooogo raznih motora i skutera koji su svi bili polovni, poželeo sam, a i kockice su se složile, da završim sa novim (ili skoro novim) skuterom. Zato i prodajem.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• Ne silazi, 2394 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
Pre 2 sati, sale-kum je napisao:

Hvala na lepim željama. Znam da se ovaj skuter neopravdano teško prodaje, ali i ne gori mi pod nogama. I ti Blažo si ga baš dugo prodavao.

Ja se bližim kraju moto karijere i posle mnooogo raznih motora i skutera koji su svi bili polovni, poželeo sam, a i kockice su se složile, da završim sa novim (ili skoro novim) skuterom. Zato i prodajem.

U kom si delu grada? ...mozda bih skocio da pogledam motorce

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja