Blaza 14343 Napisano juče u 10:03 (promenjeno) Ne silazi, 3155 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nov rezač laminata iz Lidla. Cena u Lindi 2.799,00 din, ja ga dajem za 2.200 din. Neotpakovan, znači nov, nov, nov !!! Poželjno lično preuzimanje na teritoriji Beograda, uz dogovor o vremenu. Tel 0641234595 Blaža, Bele Vode Bgd Promenio juče u 10:05 član Blaza telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1682 Napisano pre 18 sati Drug član, 1734 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi se ovo snaslo sa prasetom, tj pecenjem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14343 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 3155 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj mašini nož za sečenje je debeo par mm, nije oštar. Razmišljao sam i ja o tome, da se lepo naoštri, i da se ušrafi na neku lepu belu dasku od plastike. Postavio sam oglas čisto da vidim da li nekome treba, dok ne rešim da vratim. Imam dva komada, stavio sam na oglas onaj novi, neotvoreni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9152 Napisano pre 15 sati Drug član, 3271 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan A što si g ga nahvalio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...