Borzegi 475 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, 1. Jakna Hein Gericke Touareg XLMinus: Raspao mi se prednji, glavni rajsfešlus, to verovatno nije skupo da se zameni kod krojača.Ostalo je u ok stanju generalno, nosio sam je par godina, a bila je polovna kad sam je uzeo. Kvalitet je odličan što može da se vidi uživo s obzirom koliko je nošena. Ima ogromne luftere napred i nazad (leti kao da nosite ful mesh jaknu) koji se zatvaraju po potrebi pa sam je nosio uredno i zimi. Poseduje CE protektore na laktovima i ramenima, za leđa ima višeslojni sunđerasti protektor. U principu, nosio bi je još da nije pukao rajsfešlus, ima dosta tragova nošenja ali je jakna odlična. 2. Jakna LS2 XLMinus: Iscepana na levoj podlaktici, od pada i klizanja, vidi se na slici. Mislim sa je oštećenje popravljivo, ne znam..Ostatak je u veoma dobrom stanju, nošena možda 2 godine ali malo. Poseduje CE protektore na laktovima i ramenima, na leđima je sunđer. Eto, nadam se da će naći nove vlasnike, ako ne, odoše pored kontejnera pre NG najverovatnije.. U zdravlje! Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 768 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova prva moze meni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...