shlem 10554 Napisano April 29 Drug član, 399 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ako je problem original auspuh ja doniram, u odličnom stanju. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10261 Napisano Maj 12 Drug član, 2005 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor, šteta da se neko ne vozi i uživa: nova cena 5.800 evra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10261 Napisano Maj 15 Drug član, 2005 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10261 Napisano Jun 14 Drug član, 2005 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan 5.700 e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10261 Napisano Petak u 16:41 Drug član, 2005 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan 5.500 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1183 Napisano Petak u 17:01 Sindikat Samostalni Jahač, 408 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: Triumph Sprint ST 1050+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ne mogu da verujem da se ovakav motor još nije prodao.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1699 Napisano Petak u 18:06 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan 14 godina star motor, koji nikada nije bio popularan. Dobar, šta dobar, odličan stroj. Ali....po mome.. cena izpod 5K je realna. Gledam moto.it. Za te pare može noviji model, godište 15/16. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9959 Napisano Petak u 18:41 Ne silazi, 3957 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ..samo centralni štender je 250e.. Kofere da ne spominjem.. Ne pitaj me kako znam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1699 Napisano Petak u 19:12 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ..samo centralni štender je 250e.. Kofere da ne spominjem.. Ne pitaj me kako znam. Znam. Ali ljudi kupuju motor, ne opremu. Eventuelnih kupaca verovatno ne interesira, koliko si dao za kofere, štender....možda njima to i nije potrebno... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17567 Napisano Petak u 19:41 Integrisan, 8683 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je fenomenalna sprava. Četiri cilindra poreklom iz ZX10R, podešen da radi linearno u srednjim obrtajima, pozicija komforna i uspravna, čini mi se za suvozača još bolja. Jako dobar paket za te pare kome treba ozbiljan tourer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10261 Napisano Petak u 21:09 Drug član, 2005 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tedybear je napisao: Znam. Ali ljudi kupuju motor, ne opremu. Eventuelnih kupaca verovatno ne interesira, koliko si dao za kofere, štender....možda njima to i nije potrebno... Kao prodavac ne bih mogao da se složim sa ovim rezonom: nisu to ukrasi i delovi sa Ali expressa i Temua već paket koji se kao takav prodaje sa novim motorom. Ako je neko kupio Versys sa GT paketom morao je da odvoji barem dve hiljade evra više od "klot" modela. I sad reći da je to nešto što nije ni bitno mislim da promašuje poentu jer ovakav tip motora bez takve oprema je nekompletan. Ja sam čekao godinu dana da se pojavi na oglasima ovaj GT SE koji sam zimus kupio. Klot nisam ni gledao, samo sa kompletnom dodatnom opremom. Ovaj moj motor je jedan od najjeftinijih Versisa na oglasima a verovatno najopremljeniji, zna se istorija, održavanje sve po PS... Kupac će se pojaviti, pre ili kasnije, 27 pratilaca oglasa to govori, i to će onda biti ta imaginarna "realna" cena, cena po kojoj bude prodat. 4 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10261 Napisano Subota u 20:01 Drug član, 2005 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i video: imgur.com IMGUR.COM Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your... Zar nije k'o čaša.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9959 Napisano Nedelja u 08:19 Ne silazi, 3957 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Što nam je lep motor... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 10554 Napisano Nedelja u 14:24 (promenjeno) Drug član, 399 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenja sam da cena nije problem u slučaju ovog motora. Jednostavno je potcenjen od strane tržišta i malo ljudi ga ima na listi želja kada kupuje motor. Ne znam šta ih odbija, jedino taj far što ga čini baš drugačijim od ostalih. Ali taj motor je jednostavno predobar turer. Visok, upravljiv, snažan. Agregat uz malo održavanja nepoderiv, 120 KS više nego dovoljno za dvoje i da pretičeš bez razmišljanja bilo koga na drumu, jeste malo "uštojen" na mapi u odnosu na Z1000 koji nosi isti agregat ali nije isto ni konstuisan i namenjen motor. Što se tiče održavanja bez nekih velikih zahteva, osnovne stvari koje su po cenama kao i za svaki drugi. Sedišta velika i široka i za vozača i suvozača, uz malo modifikacije 600 km u danu kao od šale, da guza ne oseti. Imam iste kofere na mom , jesu malo po meni kabasti po izgledu ali žena i ja se bez problema spakujemo za 10 dana mora. Kako god ko hoće i voli ali ovo je jedan jako dobar motor. Promenio Nedelja u 14:26 član shlem 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2298 Napisano Nedelja u 14:57 Drug član, 1624 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije do cene. Jednostavno se neki motori teže prodaju. Za ove pare ovakva turing mašina.....mnogo teško. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...