Bokes 3183 Napisano Decembar 10 Drug član, 1092 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo društvo. Napomenuh na AA temi da je došlo do nekih promena u mojoj životnoj organizaciji, pa obzirom da neću sledeće godine biti u Srb reših da oglasim svog Atlantica.Prodaja će biti aktuelna do kraja decembra. Ako se ne proda povlačim oglas i verovatno će ostati član porodice Dakle: Prodajem svoj maxi skuter Aprilia Atlantic 500 Classic. Ispravan, pristojno očuvan, redovno održavan, registrovan do septembra 2026. godine. U mom vlasništvu 5-a sezona, i čitav period je registrovan i vožen. Za to vreme se nakupilo mnoštvo neke dodatne opreme koja je takodje predmet prodaje: -još jedno sedište, -veći kofer - Givi Maxia, -štitnici za ruke, -novi štitnici za ruke, -produžetak vizira - wind deflector, -zadnji amortizeri za rezervu - Burgmana 650, -niklovani retrovizori od Burgmana 400, -pametni punjač akumulatora, -nosač telefona, itd… Pored redovnih servisnih radnji (ulje i filteri) uradjeno je sledeće: -gume zamenjene 2022 (Pirelli Diablo Rosso), -servis i reparacija prednje viljuške 2022, -štelovanje ventila 2022, -zamena rolnica i kaiša prenosa 2022, -ležaj kvačila i klizači 2022, -zamena zadnjih amotrizera 2023, -zamena reglera 2025, -zamena antifriza 2022 i 2025, -zamena kočione tečnosti 2022 i 2025, -zamena akumulatora 2025. Tu i tamo ima neki ožiljak, nije mladić, ali je dobra osnova za dalje održavanje. Gume su od zamene prešle nekih 5000-7000km, imaju dobru šaru, ali su generalno za zamenu zbog starosti, (mislim da je DOT kraj 2021.god). Antifriz, ulje, kočiona tečnost, sve je menjano redovno i na osnovu vremenskog resursa. Sve detalje od kupovine na ovamo imate u AA temi, ako je neko propustio. Ako se proda do kraja decembra, kada se - Bože zdravlja- vratim, verovatno ću uzeti veće. Ako se ne proda, družićemo se dok nešto drugo ne udje u garažu… Ukoliko uz skuter uzimate sve rezervne delove cena je 1.900€. Moguće je i kupovina samo pojedinih delova uz skuter, pri čemu će cena biti prilagodjena. (Pripadajuće delove i opremu ne prodajem zasebno dok se ne proda skuter) Cena klot skutera, bez rezervnih amortizera, sedišta, štitnika za ruke, dodatnih retrovizora i pametnog punjača je 1.600€. Kontak i eventualna pitanja mogu ovde ili na broj065/2000-370 Bojan 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2132 Napisano Decembar 10 Drug član, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mladić, ali sija ko Las Vegas sunce ti poljubim Baš lepo očuvan primerak, gledam i baš ima neki svoj šmek, kao da ga nije pregazilo vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3183 Napisano Decembar 10 Drug član, 1092 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pa, trudio sam se da ga ne zapustim.Nikad nije radjen detajling ali sam nastojao da bude čist i opran uvek…Nije izbledela boja niti su plastike matirale…Posle 5 godina mislim da imam pravo da budem pristrasan i kažem da je ovo jedan lep i komforan maxi… 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...