Miroslav91 1055 Napisano juče u 02:06 Zainteresovan, 486 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekome bude interesantan, nisam ga jos bacio na PA. Ocuvan auto, nema korozije, tapaciri dobri. Mehanicki u dosta dobrom stanju. M50B20 motor, 6 cilindara, 150 konja. Ima neki remus i bas lep zvuk. Na satu pise oko 320 hiljada. Kupio sam ga od drugara koji je presao 10ak hiljada km. Ja sam presao oko 4 hiljade. Zao mi je da ga vozim zimi mada i zivim na lokaciji na kojoj bi to bilo malo nezgodno. Bila mi je zelja da imam e36-icu i ispunio sam je. Za svakodnevno svrckanje i zavrsavanje obaveza uzeo sam Civic-a pre nekoliko dana tako da mi zamene ne igraju ulogu. Nove gume napred, zadnje su onako (dobra sara ali cini mi se 2018. godiste). Od ulaganja bih samo te gume i mogao da navedem. Registrovan do 2. novembra 2026. godine. Cena nek bude 4500e. Ako je neko zainteresovan, saljem jos slika. Za sad kacim nekoliko samo. Miroslav 064-111-8008 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22179 Napisano juče u 07:37 Vozim motor, nisam BAJKER, 2778 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Moze li jos neka slika enterijera.Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1055 Napisano juče u 09:29 Zainteresovan, 486 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22179 Napisano juče u 11:41 Vozim motor, nisam BAJKER, 2778 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Miroslave, baci telefon u PP da se dogovaramo. 3 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22179 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2778 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan E, imam i ja jednu, spijunsku... poslala mi tvoja komsinica... Promenio pre 3 sati član BokyBoy 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8410 Napisano pre 2 sati Drug član, 2843 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Miroslav91 sledeći put komšinica da ti slika kola za prodaju 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6369 Napisano pre 1 sat Advanced Member, 2308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje u neverici da je ovo model iz '91. U mojim očima je bar 10 godina mlađi. Mi kao klinci '90ih balavili na kockice. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7023 Napisano pre 47 minuta Enduraš, 6615 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad je lokalni "mafijaš" nabavio ovakav, samo crvene boje 90tih, svi smo balavili i divili se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1055 Napisano pre 40 minuta Zainteresovan, 486 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mene drugar od koga sam ga kupio nagrdi. Prodajem ovakav auto jer sam kupio sljivika plastikanera . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 430 Napisano pre 24 minuta Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lep,svidja mi se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...