Jovan Ristic 6104 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 5146 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se zakunem da je ova tema već postojala negde na forumu. Pokušao sam sa pretragom, ali je nisam našao. Ako neko od administratora uoči tu temu, neka slobodno spoji ovaj postu poslednji post te teme. Elem, sve je više skutera na ulicama pa mi se tu otvorilo razmišljanje o tekstu o zimskim gumama. Takođe, ovu temu u toku sledeće nedelje otvoriću i za zimske gume za motocikle, mada mislim da za skutere ima više smisla, naročito ko radi dostavu, ide svakodnevno na posao i slično, plus su gume za skutere osetno jeftinije od guma za motocikle. Zimske gume za skutere - Da li postoje i koje karakteristike bi trebalo da ispune? - BJBikers.com BJBIKERS.COM Trendovi se menjaju i vožnja dvotočkaša produžava se i na zimski period, naročito kada je reč o skuterima. Zato se sve češće postavlja pitanje da li postoje zimske gume za skutere... Ako je neko do sad koristio zimske gume za skuter, neka napiše svoja iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...