VLAD81 2153 Napisano Novembar 18 Drug član, 524 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, treba da dovedem svoja dva sina u Beč da se oprobaju u jednom fudbalskom klubu. Ako ima neko da zna za neki smeštaj, finansijski postoje ograničenja pa hoteli otpadaju kao opcija, na nekih desetak dana molio bih da mi javi. Ništa specijalno, pristojna soba sa mogućnošću korišćenja kupatila bi bila zadovoljavajuća opcija. U suštini, to bi mi trebalo možda već od ovog vikenda, čim se organizujem za prevoz. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1038 Napisano Novembar 18 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Питао сам ја, јављам ако буде нешто. Јел ти битан бицирк неки одређен? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2153 Napisano Novembar 18 Drug član, 524 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam još da mi potvrde sve ali izgleda da je 10. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15712 Napisano Novembar 19 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2153 Napisano Novembar 19 Drug član, 524 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Klub je u 10. Za smeštaj nije toliko bitno i ako nije baš tu ali ne mora ni baš na drugoj strani grada. Ako ima direktna linija onda nije problem ni ako je nešto dalje. Snaći ću se, naravno, ali nisam nikada bio a ne znam koliko ću baš imati vremena da tumaram okolo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2153 Napisano Petak u 07:15 Drug član, 524 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Snašao se. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...