raptors 53 Napisano Februar 16, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li ima negde, (jer ja nisam uspeo da pronadjem ???) problematika, ili "konstrukcione greske" vezano za pomenuti moped!! Nemam nikakvih problema, evo vec 32000 km...ali bih ipak voleo da znam! Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u pitanju fantastican, da ne kazem bezgresan model, bas kao i njegov vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jednu manu,privlaci lepsu polovinu na svakom cosku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma polako, kad predjes 50000km onda se javi mislim da je redak kod nas, samim tim ne verujem da ce se javiti jos neko ko ga ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ima samo dve mane iliti greshke...hoce da im napukne ram a i da okrenu lezajeve na radilici... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Februar 17, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam jedan na nekom placu u Šapcu. Mislim da se radi o Agustinom ramu i agregatu Suzukija sv650,tako da nema mesta greškama,verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E vala ako pukne ram od Aguste ja ga pojedem odmah (cevast ram, vrlo snazan). A sto se tice lezaja, isti je agregat na DL650, SV650 i Raptor-a i ja jos uvek nisam cuo da je neko imao problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam je čuo nekako čudno štekece ko da radi na dva cilindra, ne znam šta je u pitanju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga imao. napravio gresku da ga prodam. vredi minimum duplo koliko se trazi za njega. nikad nije ni shtucnuo. problem koji imas sa njim je da je sve uradjeno toliko dobro da ti se smuci pomisao da ces napraviti gresku ako ga prodas i juris nesto novo. ima u trionu jos neki komad, mozda i polovan. bolji izbor od ovog motora kosta preko 10k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada, al' sam mator za nakeda, mnogo bre duva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada, al' sam mator za nakeda, mnogo bre duva. Meni se vise svidja verzija sa vetrobranom (V-strom) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 18, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga imao. napravio gresku da ga prodam. vredi minimum duplo koliko se trazi za njega. nikad nije ni shtucnuo. problem koji imas sa njim je da je sve uradjeno toliko dobro da ti se smuci pomisao da ces napraviti gresku ako ga prodas i juris nesto novo. ima u trionu jos neki komad, mozda i polovan. bolji izbor od ovog motora kosta preko 10k. pa sto si ga prodavao... ;D salim se... hvala vam svima na pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E vala ako pukne ram od Aguste ja ga pojedem odmah (cevast ram, vrlo snazan). A sto se tice lezaja, isti je agregat na DL650, SV650 i Raptor-a i ja jos uvek nisam cuo da je neko imao problem... ako ti pojedesh ram,ja cu sam da pojedem 2 kila pechenja kod Dragovica u pechenjari...i to bez hleba.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ma gde da pukne ram,kao Raptors ne zna,nego je pokrenuo ovu temu namerno da bi se utvrdilo da kao njegov motor nema mane.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da si ozbiljan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a kad sam ja to u zivotu bio ozbiljan? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 19, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan E vala ako pukne ram od Aguste ja ga pojedem odmah (cevast ram, vrlo snazan). A sto se tice lezaja, isti je agregat na DL650, SV650 i Raptor-a i ja jos uvek nisam cuo da je neko imao problem... ako ti pojedesh ram,ja cu sam da pojedem 2 kila pechenja kod Dragovica u pechenjari...i to bez hleba.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ma gde da pukne ram,kao Raptors ne zna,nego je pokrenuo ovu temu namerno da bi se utvrdilo da kao njegov motor nema mane.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D a da odemo mi na cevape bez pucanja Agustinog rama? ;D ;D ;D ..ja se nadam da nema mana, Zmiyo.... :-\ i da ce me sluziti moped ovako dobro kao i do sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan poznato je da ti unishtavash motore ali sad si naishao na tvrd orah.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D na cevape moze chim zavarim finansijsku konstrukciju koja mi je trenutno pukla... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Uh , moj omiljeni model ;D ;D ;D Da nisam kupio Shivera sigurno ali sigurno Raptor 1000. Italijanski ram ;D japanski agregat ;D - nema greške ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...