mrle 9766 Napisano Octobar 22 nekrunisani kralj moto cigana, 3279 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je knjiga za prvi razred srednje škole, koriste baš ovu, koja je izdanje 1989...??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8361 Napisano Octobar 22 (promenjeno) Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde https://maps.app.goo.gl/sCm7grEgaHdwyFu89 Toe ov0 Promenio Octobar 22 član Darko Mihajlovic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 19230 Napisano Octobar 22 Ne silazi, 1317 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u knjižari "Pismo", J. Gagarina 229/67. Tržni centar. Tamo sam nalazio svakakve udžbenike za klince. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9766 Napisano Octobar 22 nekrunisani kralj moto cigana, 3279 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Due je napisao: Probaj u knjižari "Pismo", J. Gagarina 229/67. Tržni centar. Tamo sam nalazio svakakve udžbenike za klince. Nema. Nema ni u Kosovskoj. Od toliko knjiga u XV gimnaziji koriste ovu , izdanje 1989... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1526 Napisano Octobar 23 Vinyl rider, 867 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam, moram sacekati da se cerka vrati iz skole 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1526 Napisano Octobar 23 Vinyl rider, 867 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nema, prosledila je nekom, sorry 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12179 Napisano Octobar 24 Ne silazi, 2180 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zvao drugaricu, pitala me odmah, da li je to škola na Banjici.. Predaje Francuski, pa će probati da nađe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9766 Napisano Octobar 24 nekrunisani kralj moto cigana, 3279 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ProMaster je napisao: Zvao drugaricu, pitala me odmah, da li je to škola na Banjici.. Predaje Francuski, pa će probati da nađe... Hvala svima. Pozajmila je i iskopirala. Danas ukoričeno. Svi ste predivni. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...