Jump to content

Moto Zajednica

Alpinestars jakna M velicina

Recommended Posts

• Drug član, 993 postova
  • Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Moja jakna, dobio je na poklon od burazera, njemu je mala, stigla iz USA ali nije mu odgovarala, meni je dobra, samo ne volim ovaj kroj sportskih jakni gde mi je kratak deo koji ide preko ledja, zato je nikada nisam nosio. Kao nova. Za forum 10 evra dole od cena na KP.

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Jakna prakticno nova, obucena svega par puta, donesena pre desetak godna iz Amerike. Mesh...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 993 postova
Upravo sada, Gile je napisao:

Moja jakna, dobio je na poklon od burazera, njemu je mala, stigla iz USA ali nije mu odgovarala, meni je dobra, samo ne volim ovaj kroj sportskih jakni gde mi je kratak deo koji ide preko ledja, zato je nikada nisam nosio. Kao nova. Za forum 10 evra dole od cena na KP.

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Jakna prakticno nova, obucena svega par puta, donesena pre desetak godna iz Amerike. Mesh...

Sva lova ide batu za polaganje za A kategoriju, posto se vec dve godine premislja hoce-nece, da dobije mali stimulans i prelomi konacno.

• Podržavam 1

• Drug član, 993 postova

80 evra. Vrhunska jakna, prakticno nova. Jos samo jedan komad na stanju. Ne propustite ovu savrsenu priliku da obradujete sebe ili svoje voljeno stvorenje, sa ovom jaknom direkt iz Velenje.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja