Alexandra995 5509 Napisano pre 4 sati Drug član, 1347 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Trebala bi mi mala usluga, poslala bi neke moto delove za Zemun, prolazi li neko kroz Leskovac ovog vikenda (petak-nedelja)? Delovi mi sutra stižu, mesto isporuke je Zemun. Hvalaaa. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 493 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prema planu koji za sada stoji trebalo bi da idem za Vranje u subotu.. Ako ostane računaj na mene. Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8077 Napisano pre 3 sati Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ekipa dolazi u subotu dole na akciju davanja krvi... Sigurno si cula za Koceta ( Koce u srcu ) , i njihovu zlu sudbinu. Dolaze uvece za BG... Ti delovi mogu da budu kod mene u nedelju ujutru i da ih isporucim gde treba... Ako ne ispadne bolja prica ilj brza , eto , racunaj i na mene . ( Samo ih u Le mora odneses do mog vozaca negde , ne znam tacno gde je akcija ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5509 Napisano pre 1 sat Drug član, 1347 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, divni ste. Aj dogovaramo se, čekam ih još uvek, trebalo bi sutra da stignu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...