Alp 2386 Napisano pre 10 sati Drug član, 1064 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam kacigu: https://www.louis-moto.com/en/mtr-demi-jet-7-jet-helmet-217997?filter_article_number=21799704 Veličina "L", ali meni je malo tesna. Kaciga je nova, nošena 2 puta. Naručena iz Luis-a, plaćena carina i dažbine i ne mogu da se bakćem sa administracijom oko povratka iste. Kaciga se nalazi u Beogradu (Košutnjak, plac Avala Studios). Ne šaljem pakete, ako je neko voljan da dođe/proba/nosi, biće mi drago da bude od koristi. Radoslav 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2749 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Andragog, 5318 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj, jel moze, planirao sam da kupujem ove sezone imam nekakve kineske Jet poklopce za grad... Promenio pre 6 sati član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6504 Napisano pre 6 sati Drug član, 2826 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Alp je napisao: Poklanjam kacigu: https://www.louis-moto.com/en/mtr-demi-jet-7-jet-helmet-217997?filter_article_number=21799704 Veličina "L", ali meni je malo tesna. Kaciga je nova, nošena 2 puta. Naručena iz Luis-a, plaćena carina i dažbine i ne mogu da se bakćem sa administracijom oko povratka iste. Kaciga se nalazi u Beogradu (Košutnjak, plac Avala Studios). Ne šaljem pakete, ako je neko voljan da dođe/proba/nosi, biće mi drago da bude od koristi. Radoslav Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2386 Napisano pre 5 sati Drug član, 1064 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, srbac je napisao: Moj broj, jel moze, planirao sam da kupujem ove sezone imam nekakve kineske Jet poklopce za grad... Može. U Beogradu sam od ponedeljka, svrati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13361 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3037 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2749 Napisano pre 3 sati Andragog, 5318 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alp je napisao: Može. U Beogradu sam od ponedeljka, svrati. Hvala ! Tašta mi je na Ceraku, javljam se kad budem dolazio u sledećih desetak dana ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...