MIHA 8 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev jedne teme ono da se bolje upoznamo pogotovo dosta znaci meni i clanovima koji se ne vidjaju uzivo sa clanovima s foruma ja inace nemogu pohvatat tko je tko hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev koja slika i od mene inace studiram vinogradarstvo vinarstvo vocarstvo 3 god imam 21 god vozim mz 250 remzo volim nadograđivati svog ljubimca ici na moto susrete i slicno usput se bavim vinogradarstvom, obiteljski vinarstvom samostalno i sta jos da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 16, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Rodjen 1961. 16. X ponedeljak tacno u podne! Sin MIlos 22god. i cerka Marija 18 god. Razveden . Radim na Zeleznici Srbije. Organski ne podnosim turbo , tehno i tome slicno!! > Volem Pivo i kafu. Nemam nista protiv vina. Rakiju ne trosim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan I mojih slika bogami ima dosta po raznim temama. A cime se bavimo....hm...ovako... Apsolvent sam u poodmakloj fazi (nadam se do kraja godine), na zastiti zivotne sredine (Fakultet zastite na radu-Nish); Aktivan sam po pitanju zastite i ekologije, i ocestvovao sam (a i jos uvek ucesvijem) na mnogim projektima i ekoloskim akcijama; Sviram gitaru, (trenutno zbog nedostatka vremena, nesto slabije), malo komponijem kada za to imam vremena (a nemam ga). Volim da radim na starim automobilima i motorima, pa mi je radionica omiljeno mesto za odmor i relaksaciju. U glavi mi umesto mozga rade poluge, zupcanici i lageri, pa mi stalno na pamet padaju neke lude mehanicarske ideje.... Ima da se pise jos dosta, ali to je otprilike to... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Propali muzicar-trenutno novinar/radio spiker-voditelj/montazer radio i TV reklama... Po diplomi saobracajni tehnicar! Na slici s'leva na desno: Drumska lisica, Vuja, PicasooMZ, MZ, Duki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ekonomista sam, doktor ekonomskih nauka, naučni saradnik Ekonomskog Instituta i član naučnog saveta Ekonomskog Instituta. Povremeno sam gostujući predavač BK Univerziteta a na teme marketinga, marketinga u medijima i oglašavanja. Konsultant sam Ekonomskog Instituta za projekte koji se rade samostalno ili u saradnji sa ostalim konsultantskim kućama. Kreirao sam i uređivao marketing funkciju u većini dnevnih novina, vodećim oglasnim novinama, učestvovao u pokretanju raznih novina i časopisa. Ranije, jedan od osnivača granskog singikata trgovine ''Nezavisnost'', član Izvršnog odbora Studentskog protesta 96'-97'. Ima dosta toga, CV je na 5 strana... Taksista sam sa službenim brojem 455, trenutno u udruženju Pink. Vodim sve marketing aktivnosti udruženja Gold Taxi i pojedine za Alfa Taxi. Najčešće stojim na taksi stanici Studentski park. Pratim bend Čikine Bombone (Grandpa Candys) od osnivanja (više od 10 god.), 3 cd-a, bezbroj koncerata i javnih nastupa... Član sam Upravnog Odbora Asocijacije Motociklista Srbije, koordiniram radom PR odbora, obavljam poslove odnosa s javnošću Asocijacije, jedan sam od urednika zvaničnog glasila Asocijacije: sajta i Foruma BJBikers.com. sa podforumom MZ Svet. Podpredsednik sam moto kluba Crne Svinje koji nije registrovan i nikada se neće registrovati jer deluje u ilegali. Stalni sam gost raznih Beogradskih kafana urbanog tipa gde provodim vreme sa Beogradskim boemskim strukturama. Dok je bilo preduzeća ''Tri Grozda'' obilazio sam samo njihove objekte, najduže u kafani Grmeč gde sam prvi put ušao 5.12.1986 a izašao kada su nas izbacili iz kafane i dali prostor kompaniji Dunav. Od tada sam redovni posetilac kafane Kalenić. Pored kafana rado obilazim i klubove samo za današnje prilike zastarelog tipa. Nisam pristalica elektronske muzika pa rado navraćam u Kuglaš, Dolar, SKC, Brodić, kod Miše na Tašu... Beograđanin sam, otac mi je sa Bulbuldera, majka sa Dorćola a ja sa Karaburme. Otac sam i imam dva sina, Pavla (6) i Filipa (5), razveden. To mi je u životu najveća bolna tačka, moj jedini ali i najveći neuspeh, nesreća za sve. Volim i vozim MZ-a što može da se podvede u sve napisano, životno je opredeljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan imam 21 god, zivim u Bashaidu (selo u blizini Kikinde)... vlasnik sam ugostiteljskog objekta "RELAX", trenutno studiram menadzent poslovne komunikacije druga godina... zavrsio sam tehnicku skolu (elektro tehnicar racunara), vozim MZ ETZ 251, rekreativno se bavim kosarkom a nekada sam se bavio karateom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2708 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Uh, šta ja da napišem posle ovakvih biografija Završio jednu godinu zanata, pazi naziv: "Elektromehaničar za merne i regulacione uređaje", radio 24 godine u vojnom zavodu, i sad sam kao tehnološki višak na birou,a u novembru ove godine odlazim u penziju. Ja lično ne volim da imam obaveze, volim da budem maksimalno slobodan, a to mi se konačno ostvaruje. Leti vozim motor,volim prirodu,i šetnje u njoj, volim da plivam,pecam,vozikam se sa čamcem. Zimi skijam, i mnogo više vremena provodim pored kompa. Živim još uvek u roditeljskoj kući,status momka i tako to Društven sam tip,volim pesmu i šalu, dobru atmosferu. Nisam član ni jedne partije ni organizacije,ateista, volim sve da posmatram sa distance, tako se najbolje vide vrline i mane, dobre i loše strane. Ostati slobodan, ostati samo svoj! To je to, sasvim prosečan život i dostignuća, što bi rekao Bole (Crni Gruja): "Po meni se ništa neće zvati, nja nja nja, nja nja, nja nja nja " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roda 0 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zivim u Banja LuciImam 38godina.Bavim se vocarstvom.MZ sam savolio kad sam ka na poklon dobio od ujaka.Iztina bio je neispravan.To je ES, televizor.Isam ga uradio svih ovih godina jer je uvjek nesto prece.Sad je on dosao na red.Pozdrav iz Banja Luke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvejas 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Lapovo Motocikl: Honda CX 500 Prijavi odgovor kao problematičan radim jp železnice srbije kao mašinovođa (vozim vozove). inače radim u beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ajd ajd ... kud svi, tu i ja .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovde da stavim.Nemam vise bradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene,da se ,,okacim,, Deki Sta reci,34 godine,ozenjen,dvoje dece,zivim u Beogradu,Vozdovac,radim ... ,i to bi ukratko bilo to. Nisam alkos,ne pijem/vise/,muzika..iskljucivo RNR,BLUES,metal,i neke verzije punk/rock a,gradske klubove izbegavam kao mesta za izlaske,osim ako sljakam ,,privatno,, ,mrzim guzvu,pinkgeneraciju ili degeneraciju,nabedjene likove ili zaostatke 90ih,politiku u svim opcijama/skupo me kostala u zivotu/.Volim,boks,pecanje a i lov,ponekad,prirodu uopste. I naravno motori,postujem svaku spravu na dva tocka,od 49 pa nadalje,uvek mi je bilo vaznije ko vozi nego sta vozi,MZ je stara ljubav,jos kao klinac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
npetrovic 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja predstavim: Zovem se Nenad Petrovic iz Beograda sam, vozdovac-kumodraz , imam 30godina i po zanimanju sam dr.veterinarske medicine. Kao dete odrastao sam uz jednog starog MZ-a es 175/2 i kad god bi me otac vozio na njemu sedeo sam ispred njega, drzao se za cep od rezervoara i ako sam bio tako mali pravio sam se vazan i osecao sam se snazno i veliko ;D ;D ;D Danas i brat(Aleksandar-cojan) i ja vozimo Mz-jce i to etz 125 i etz 250 Na slici smo Ice i ja (ja imam naocare hehehe), inace Ice je jedan izuzetno snazan pas koji vuce skoro kao MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mali s tamburom - dipl. geograf - trenutno pripravnički čuvam životnu sredinu u gradu Loznici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Očistio sam ovu temu od OFF-a kako bi ostali samo profili članova. Temu bend MZ Svet-a otvorite, što da ne, to je super fora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi pisao cime sam se sve bavio u ovih mojih 50 godina detinjstva, bilo bi dosta zamorno za citanje u ovoj formi foruma.Fotke su dovoljne da se prepoznamo u nekim prilikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lele bre Vujo ti kada brises, brises sve redom...! Ajd sto obrisa OFF postove al' sto obrisa moju sliku sa terena i Milanovu sliku sa gitarom-pa one su valjda u skladu sa temom ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš vešt u bisanju, pokušaću da vratim ako je moguće. Hteo sam samo da sredim stanje, da jedno predstavljanje bude u jednom postu a bez komentara pa da na kraju sve liči na katalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 2, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci ponovo ,al ' da znamo koji si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci ponovo ,al ' da znamo koji si. : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Poštedite me neprijatnosti, postovi koje sam obrisao nalaze se sa svim ostalim obrisanim stvarima sa Foruma. Ima tamo milijardu gluposti, uvreda, prostakluka... ne bih svoje moždane ćelije trošio na neproduktivne stvari. Picasoo, postavi tu sliku opet pa da opet obrišem sve sem profila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 8, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ovo smo mi ZAREZ ja i magare mi moje. Mi se bavimo sledećim: - ja sam recepcioner u jednom objektu klupskog tipa, u stranom vlasništvu, u Zemunu. Radim u tri smene, nemam jutro, dan, noć, vikend, redovne obroke i ustaljen termin za spavanje. - magare prevozi Čika Duleta i Čika Duletovu, ali nešto ređe. Takođe nema jutro, dan, noć, vikend i ustaljen termin za spavanje, ali, za razliku od mene, ima redovne obroke. Sipam mu supice svaki put pre nego što ogladni... A ono iza? Ono iza je ona mučena Suzana od onog Lakisa, inače mog dobrog druga Saleta, što je poredio moje magare sa, Bože me oprosti, nekim kršem... Usput, da nije bilo njega, skoro sigurno se ne bismo gledali ovde i daće Bog, po raznim drumovima, diljem naše lepe domovine. A i šire... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Evo Zverinjak me je pozvao pa radi se na susretu 2010 srbija kisač MOJA MIZA parkirana je od 19991 tužan izgled malo se sređuje a sve to več piše na http://www.starikotaci.hr/forummz/viewtopic.php?t=1583&postdays=0&postorder=asc&start=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je ova tema zapostavljena,ima nas par sto se tu ,,okacili,, i to je to,ostali nista,a korisno je,danas sam se nasao sa Kingom,da nisam video sliku coveka ovde nebih znao kako izgleda i to ,,nalazenje,, bi bilo teze,u ostalom i King se nije ovde stavio,u ,,katalog,,. Vujo obrisi ove postove naravno,ovo je samo podsecanje na osnovnu namenu ovoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...